Загорец (Нова Загора) се наложи с 2:0 над Карнобат в

...
Загорец (Нова Загора) се наложи с 2:0 над Карнобат в
Коментари Харесай

Втора победа за Загорец в зимните контроли

Загорец (Нова Загора) се наложи с 2:0 над Карнобат в контролна среща. Това е втора победа във втората зимна инспекция за новозагорци и радващото за старши треньора Мирослав Миндев е, че още веднъж е без позволен гол.

Въпреки тежките натоварвания през миналата седмица, отборът на Загорец притежаваше самодейността. Централният бранител Кристиян Славов откри резултата в 26-ата минута след статично състояние.
След гола новозагорци продължиха да нападат. Денислав Атанасов пропусна една обстановка, като вместо да стреля, реши да не демонстрира нарцисизъм и потърси композиция, само че бранителите я пресякоха. Марио Йовев, другото ново попълнение от Хасково, на два пъти не беше прецизен. През втората част Георги Йорданов потегли да копва топката над вратаря, само че Борислав Тотев улови. В 76-ата минута падна и второто попадение, дело на крилото Венцислав Иванов, който пристигна през зимата от Розова котловина (Казанлък).

Загорец е на 3-о място в есенното класиране на Югоизточната Трета лига с 40 точки, на 1 от водача Созопол и с равни индикатори с Марица (Пловдив).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР