Заглавията на бразилските издания са пълни с препратки към нова

...
Заглавията на бразилските издания са пълни с препратки към нова
Коментари Харесай

Нова онлайн услуга „Проверка за вярност“ набира супер популярност

Заглавията на бразилските издания са цялостни с препратки към нова онлайн специалност – „ контрольор на верността “. Това значи да ревизирате верността на гаджето или брачна половинка си благодарение на някоя гореща хубавица, която ще го срещне в обществените мрежи и ще стартира да флиртува.

Тоест млади и привлекателни дами се пробват да съблазнят съпрузите на клиентите. Всичко се случва онлайн и няма безпорни доказателства за честност или нечестност. Клиентът получава екранни фотоси на кореспонденцията, по този начин да се каже, в разгара на флирта. „ Инспекторът “ таксува за работата си от 20 реала (4 долара) до 150 реала (30 долара).

Проверката на лоялността нормално се състои в това, че „ инспекторът “ се среща в обществените мрежи под какъвто и да е претекст със „ обвинения “ и неотложно трансферира връзката към някакъв тип месинджър. След това е въпрос на техника: употребяват се съблазнителни фотоси, закачливи подмятания и всевъзможни способи за реализиране на задачата.

Естествено, цялата преписка се снима, всеки намек за невярност и „ непочтеност “ се обрисува деликатно.

 бразилка

Николи, 22-годишна, изкарва прехраната си, правейки инспекции. Тя одеве била родила и била без работа. В обществените мрежи тя била потърсена от жена, която просто й писала, че Николи е доста красива и брачният партньор й несъмнено ще я хареса. Тя обяснила, че брачният партньор й към този момент е изневерявал няколко пъти и желае да му направи тест и да види дали този път ще се изкуши.

Никол се съгласила. Тя се престорила, че изпраща известие на брачна половинка на дамата по простъпка и по-късно почнала диалог с него. Съвсем скоро мъжът към този момент желал персонална среща. Николи направила скрийншотове и ги изпратила на клиентката, която обилно я възнаградила за работата. Именно този първи опит я предиздвикал да разбере, че има действително търсене на такава услуга.

Николи разгласила това в TikTok и скоро към нея се обърнали други дами с сходни молби. Днес тя печели сред 4000 и 5000 реала ($800 до $1000), като тества мъжете за честност.

Същото работи и Стефани. „ Не мисля, че такава инспекция ще потвърди на 100% дали човек ви е предан или не “, споделя Стефани. — Но мисля, че ще ти помогне да схванеш какви са същинските му планове към теб. Много дами просто се нуждаят от съответни доказателства, с цел да се измъкнат от неудачни връзки “.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР