Заглавието е предизвикано от уродлива манипулация в кафяво издание, за

...
Заглавието е предизвикано от уродлива манипулация в кафяво издание, за
Коментари Харесай

Медийни кретени вдигат шум, само и само да се харесат на господарите

Заглавието е провокирано от уродлива операция в кафяво издание, за което да слугува на властта е като въздуха, слънцето и водата за всяко живо създание. Дали президентът Радев, който дава отговор за НСО, не е знаел за поръчаното убиство на Станка Марангозова? - подвига звук кафявата медийна амеба. И изобщо, дали поръчките за изтезания не са ставали със знанието на президента?
Внушението е явно. И обикновено.

Подобни истории могат да се чуят единствено в психиатриите и душевно заболели медии.

В този дух може да се попита: Дали не са минавали поръчките за изтезания през ръководителя на КПКОНПИ и някогашен основен прокурор Сотир Цацаров? Той е бил началник на държавното обвиняване, когато е осъществено убийството на Марангозова, значи е станало с негово познание? Освен това Цацаров е член на масонска ложа, както и служителят от НСО.

Говорителката на основния прокурор Иван Гешев - Сийка Милева съобщи пред публицисти: „ Държавният гард е бил с контакти на високо равнище в страната - политици, магистрати и предприемачи. “ Допълни, че е членувал в масонска ложа и държал връзка с доста масони. Въпросното кафяво нещо, дето подвига звук, незабавно сочи президента и пръска слюнки. Но по същата логичност биха могли да са министър председателят, висши магистрати, предесдател на Народно събрание, политици, министри и прочие Кафявото не се интересува - то би трябвало да плюе в указаната посока.

Ако имаше някаква нишка, въпреки и хипотетична, водеща към Радев – това щеше да е първа вест на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи! Наистина трява да си счупил тъпомера, с цел да не се сетиш за нещо толкоз обикновено. У някои очевидно слугинското е по-силно от всичко друго.

В случая Радев не се нуждае от отбрана. Атаката е даже в негова изгода, тъй като е мотив да стартира радикални промени в НСО. Тази работа от дълго време плаче за закриване и основаване на нещо ново и транспарантно, което да не поражда основателни подозрения за връзки с олигарси, мутри и нарушители. Проблемът е от десетилетия.

Колкото до готовия на всевъзможни низости мисир, даже той би трябвало да влага най-малко малко разсъдък и въображение до момента в който бие по тенджерата. Ако е непостижимо за него – да пита. Иначе сигурно един ден ще го поемат санитарите от МБАЛНП „ Св. Наум “…

Фрог нюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР