Загиналият 43-годишен мъж, пометен по-рано тази сутрин на пътя за

...
Загиналият 43-годишен мъж, пометен по-рано тази сутрин на пътя за
Коментари Харесай

Загиналият днес пешеходец имал десетки обаждания на 112

Загиналият 43-годишен мъж, затрит по-рано тази заран на пътя за Пловдив от преминаваща лека кола, бил душевен неустойчив и постоянно вършел недомислия. Това описват за него в родното му село Мало Конаре. Предполага се, че е тръгнал пешком за Пазарджик. Можел да стигне без транспорт и до София, в това число нощем. Понякога се придвижвал с колело. Поведението му постоянно е било рисково както за самия него, по този начин и за другите. Този път - съдбовно рисково.

Според негови съселяни постоянно се обаждал и на 112 за каквото се сети, имал над 100 подадени сигнала на националния телефон. Веднъж споделил, че има бомба в кметството, по време на избори - че гори учебното заведение, различен път споделил, че пред къщата му има черна волга с хора, които не му мислят положителното (вероятно в припадък на под паника страх). Има и присъда за тези позвънявания от Районния съд - санкция, защото не предстои на други санкции.

Преди години го наели по стратегия за хора с увреждания към чистотата. Започнал обаче да се явява пийнал на работа, а колежките му се страхували от него - бил наедрял и мощен мъж. Имали му боязън и околните му у дома. Така се наложило предварително преустановяване на контракта му.

Това не е първата покруса в фамилията му, описват със състрадание малоконарци. Наскоро татко му умрял. Преди двайсетина дни майка му пък лежала в болница с тежка форма на коронавирусна зараза. Местните споделят, че им е жалост за индивида, както и за възрастния пазарджиклия зад кормилото на пикапа, който несъзнателно е вкарал в пакост.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР