Загиналите при тежката катастрофа на бул. Марица юг“ цяла вечер

...
Загиналите при тежката катастрофа на бул. Марица юг“ цяла вечер
Коментари Харесай

Загиналите в мелето в Пловдив купонясвали цяла вечер

Загиналите при тежката злополука на бул. „ Марица юг “ цяла вечер са купонясвали на ромска женитба. Купонджиите решили да се качат на автомобила и да се поразходят. Това сподели ст. комисар Йордан Рогачев. Автомобилът, който бе ръководен от 19-годишния Огнян Дебелаков без брошура, се блъснал в електрически дирек. По време на случая Опелът е летял с висока скорост по асфалта, а младият водач не е съумял да овладее колата. В тежкото меле пострадаха двама души, а водачът и различен юноша бяха откарани в болничното заведение в тежко положение.

„ Вече положението на лидера на автомобила е доста по-добро. Пътникът, който се е возил до него, е с по-леки телесни повреди. Бащата на отговорния лидер е арестуван за 24 часа “, обясниха органите на реда.

Все още не е подготвен химичният разбор, който ще покаже дали лидерът – 19-годишният Огнян Дебелаков, е използвал алкохол и опиати. Нито лидерът на автомобила, нито пасажерите са имали шофьорска брошура. Загиналият брат на водача Васко Дебелаков е бил глобяван 4 пъти за ръководене без шофьорска брошура. Всички тези актове са на стойност 800 лева Освен това му е било наложено наказателно разпореждане за липса на гражданска отговорност.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР