Загиналите при пътни катастрофи във Франция са намалели с близо

...
Загиналите при пътни катастрофи във Франция са намалели с близо
Коментари Харесай

40% по-малко жертви по пътищата на Франция заради карантината

Загиналите при пътни произшествия във Франция са намалели с близо 40% спрямо предходната година с помощта на националните ограничения за блокиране на ковид, които държат милиони коли, пешеходци и велосипедисти отвън пътищата.

На 67-те милиона жители на Франция е поръчано да си стоят у дома от 17 март, като на множеството хора им е позволено да напущат къщата единствено при първа нужда.

Ограничено е и пътуването в страната, защото страната се стреми да спре разпространяването на ковид, от който починаха повече от 13 000 от най-малко 124 000 инфектирани.

Пътните управляващи оповестиха, че смъртността от пътни катастрофи е намаляла с 39,6 % в цялата страна през март в съпоставяне със същия месец на предходната година, добавя Канал 3.

Има известия за 154 смъртни случая в трафика през март тази година по отношение на 255 през 2019 година, заяви министерството на вътрешните работи на Франция.

Броят на произшествията също е понижен с 43 % - от 4298 през март 2019 година на 2443 през същия месец тази година.

" Спадът на жертвите в трафика през март 2020 година се случи в подтекста на ограниченията за блокиране, които се ползват от 17 март, което явно доста понижи общите пътувания ", показват от министерството.

По пътищата на Франция през месеца имаше доста по-малко велосипедисти и пешеходци, което беше главен фактор за намаляването на смъртността на пътищата.

Но броят на смъртните случаи измежду водачите на търговски транспортни средства не означи спад.

Пътните управляващи оповестиха и за увеличение на броя на колите, движещи се с превишена скорост по пътищата на Франция сред 30 март и 5 април.

Предстои ограниченията за ограничение във Франция да останат в действие минимум до 15 април, макар че държавното управление може да разгласи идната седмица разширение на периода на строгите правила.

 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР