Загиналата в Унгария при катастрофа жена трябвало да бъде донор

...
Загиналата в Унгария при катастрофа жена трябвало да бъде донор
Коментари Харесай

Трагедия! Загиналата българката в Унгария щяла да бъде донор...

Загиналата в Унгария при злополука жена трябвало да бъде донор на сина си, събирала пари за интервенцията. 58-годишната жена почина при злополука край унгарския град Кечкемет, до момента в който е пътувала с още 8 души за Франция като сезонни служащи. Трима души към момента са в Унгария, като са в тежко положение.

" Тримата, настанени в болничното заведение в Будапеща, се усъвършенстват. Минаха сериозните часове и се надяваме да пристигна добра вест за тях “, заяви кметът на село Съединение Ахмед Али пред bTV.

Починалата Айше Исуф Хюсеин е желала да събере пари за интервенция на сина си. Преди 15 години са му създали трансплантация на бъбрек, само че организмът му е почнал да изхвърля органа.

" До последно работеше в Слънчев бряг. Тръгна за Франция, с цел да припечели малко повече пари за сина си. Имаше акция за набиране на средства - 50 хиляди лв., а интервенцията трябваше да е есента ", уточни кметът.

Било е планувано майката да стане донор на сина си, само че след гибелта й трансплантацията не може да бъде осъществена.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР