Загиналата при зверската катастрофа през нощта на 12 април по

...
Загиналата при зверската катастрофа през нощта на 12 април по
Коментари Харесай

ТРАГЕДИЯТА Е ОГРОМНА! Починалата на „Тракия“, с която издъхна и едногодишната й дъщеричка Ейми, била бременна

Загиналата при зверската злополука през нощта на 12 април по автомагистрала „ Тракия “ 22-годишна жена е била бременна в четвъртия месец. Това заяви кметът на родното й село Ботево Георги Тенев, представен от в. Телеграф.

Младата Елена Апостолова неотдавна се завърнала от Англия, където работела, с цел да устоя дъщеричката си Ейми (на годинка и седем месеца), която също издъхна в автомелето.

Малко след случая се появи и една огромна тайнственост. „ Беше доста лъчезарно момиче, приключи междинното си обучение в Ямбол, след което се влюби в едно момче и двамата заживяха на брачен начела. От тази й връзка беше дъщеричката. После нещо не се схванаха, тя остави Ейми на родителите си и потегли за чужбина да препечели някое и друго евро, там се срещнала с новия си другар Здравко, млад мъж от Стара Загора, който неотдавна показа на родителите си “, разяснява селският кмет.

„ Тук всички сме потресени, майка й изпадна в потрес, наложи се двамата й братя да викат кола за спешна помощ, с цел да я свестят. Преди час докараха телата от моргата в затворени ковчези “, изясни Георги Танев. Потресени от гибелта на Здравко Стефанов бяха и жителите на улица „ Ком “ в старозагорската ромска махала „ Лозенец “. Тук го познават като един от най-ревностните евангелисти, говорело се, че го готвят за свещеник, по тази причина бил изпратен и в Англия, където се срещнали с Еленка, която също била от фамилията на евангелисти. В персоналния профил на Здравко на 11 април е качено видео от свещенодействие в село Ботево, където вземат участие двамата с приятелката му.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР