Загиналата при жестоката катастрофа край Кочериново сръбска гражданка се е

...
Загиналата при жестоката катастрофа край Кочериново сръбска гражданка се е
Коментари Харесай

Загиналата край Кочериново сръбкиня е работила в медия

Загиналата при жестоката злополука край Кочериново сръбска гражданка се е казвала Светлана Ранчич, написа белградският в. Блиц.

54-годишната жена е била помощник на пиротската телевизия "Пи ". Тя е почнала работа в медията от основаването на канала през 1999 година "Светлана Ранчич е стартирала като секретарка, само че през двете десетилетия е стигнала до поста шеф на отдел "Маркетинг ". Тя бе душата и сърцето на нашия колектив. Ние всички скърбим за нея ", е споделил шефът на "Пи " Драган Денчич.

Както към този момент писахме, в резултат на мелето е починала и тийнейджърка. Момичето, на 16 години, Анджела Ранчич се е подготвяла да продължи образованието си в елитна гимназия в Ниш.

"Блиц " уточни, че зад кормилото на леката кола е бил бащата и брачният партньор на жертвите на пътнотранспортното произшествие Мариян Ранчич. Шестдесетгодишният мъж е бил притежател и шеф на компания за асортимент на личен състав. "Мариян бе умел водач. Аз персонално нямам доверие, че той е задремал зад кормилото ", е показал приятелят на тежко потърпевшия сърбин, нарекъл се Неделко Петрович.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР