Загиналата от експлозията на бензиностанцията на Марешки VM Petroleum в

...
Загиналата от експлозията на бензиностанцията на Марешки VM Petroleum в
Коментари Харесай

Загиналата от взрива на бензиностанцията в Добрич е била на задната седалка на колата

Загиналата от детонацията на бензиностанцията на Марешки VM Petroleum в Добрич жена е имала голям брой контузии и разкъсвания, заяви началникът на Спешно поделение в болничното заведение в Добрич доктор Калоян Куртев.
Както Про Нюз Добрич към този момент заяви, тя и щерка й пострадаха при гърмеж на газова бутилка при зареждане с метан на бензиностанцията. Колата, която е таксиметров автомобил, е била ръководена от по-младата жена. Майка й, която е на 67 години, е потърпевша доста тежко. Вследствие на което е умряла.
Дъщерята е настанена с комоцио и контузия на главата в отделението по Неврохирургия на МБАЛ-Добрич. Няма заплаха за живота й.
При постъпването в Спешно поделение двете дами са били с амнезия, младата е съумяла единствено да изясни, че майка й е седяла на задната седалка.
Припомняме, че при зареждане с метан газовата бутилка на лекия автомобил е избухнала. При това задната част на колата е била унищожена. Двете потърпевши дами от таксито са откарани с коли за спешна помощ до болничното заведение в Добрич, където майката е умряла.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР