Загадката на Sofia24.bg на 11 юли е свързана с един

...
Загадката на Sofia24.bg на 11 юли е свързана с един
Коментари Харесай

Помните ли Хорейшио Кейн? Eто как изглежда в момента Дейвид Карузо, който изигра един от най-любимите персонажи у нас

Загадката на Sofia24.bg на 11 юли е обвързвана с един от най-обичаните престъпни сериали у нас " От мястото на престъплението: Маями “. Главното настоящо лице  Хорейшио Кейн е измежду най-харесваните персонажи в сериала. Ролята се извършва от Дейвид Карузо. Той е лейтенант в полицейското ръководство на Маями и оглавява лабораторията по криминалистика.

" От мястото на престъплението: Маями “ е отклонение на известния американски сериал на CBS - " От мястото на престъплението “. Също като първия сериал " От мястото на престъплението: Маями “ се върти към група криминалисти. Неговото деяние се развива в Маями. Екипът проверява заплетени и необикновени убийства, пробвайки се да разкрие кой е килърът и по какъв начин е осъществено закононарушението. За разлика от другите два сродни сериала (съответно " От мястото на престъплението “ и " От мястото на престъплението: Ню Йорк “) тук се проверява по едно закононарушение на епизод.

Сериалът се снима в Съединени американски щати и се популяризира в над дванайсет страни по света.  Създатели са Антъни Зайкър, Каръл Менделсън и Ан Донахю, а продуцент е Джери Брукхаймър. На 13 май 2012 CBS разгласи, че стопира сериала след 10 сезона.

Дейвид Карузо, който извършва ролята Хорейшио Кейн e американски актьор, притежател на " Златен глобус “ и номиниран за " Еми “. Той е роден в Ню Йорк, само че израства в Мексико. Баща му е редактор във вестник и е от италиански произход, а майка му – от ирландски. Карузо е посещавал същото католическо училище като Рей Романо и Пия Задора. 

Има зад тила си три несполучливи брака. За първи път застава пред олтара през 1979 година, когато се дами за Чери Моганс, с която е женен до 1983 година Малко след развода той подписва брак с Рейчъл Тикотин, с която имат щерка Грета, само че през 1987 година се развеждат. Карузо се дами още веднъж през 1996 година за стюардесата Маргарет Бъкли, само че и този брак не е дългогодишен. Двамата се разделят след 3 години заради спекулация, която той има с инструкторка по йога. На снимачната площадка на " CSI Miami “ Дейвид се среща с Лиза Маркес, с която стартира връзка и в последна сметка имат две деца.

Една от първите му известни функции е във кино лентата " Офицер и благородник “ (1982). Следващото десетилетие Карузо взе участие в редица известни филми във второстепенни функции. Сред тях са " Първа кръв “ (1982), " Близнаци “ (1988) и " Хъдзън Хоук “ (1991).

През 1997 година получава основна роля в телевизионния сериал " Майкъл Хейс “, който трае един сезон. През 2000 година взе участие дружно с Ръсел Кроу и Мег Райън в " Доказано жив “. Карузо става извънредно известен с ролята на лейтенант Хорейшио Кейн, в различен ефирен сериал – " От мястото на престъплението: Маями “, който се излъчва от 2002 до 2012 година. 

През 1993 година е разгласен за най-атрактивния мъж, макар че при започване на кариерата си, заради необичайния си цвят на косата и неатлетичното телосложение, не се чака да пожъне необикновен триумф. Днес артистът към момента може да се похвали с буйна алена коса, само че наподобява, че през последните години посещава фризьора си все по-рядко и съществено подценява фигурата си.

Преди една година американски таблоиди разпространиха фотоси, по какъв начин актьорът Дейвид Карузо обитава първокласно имение, съвсем като арабски шейх. Палатът му се намира във Флорида. Той доста обича колите, а гаражите му са цялостни с първокласни возила. Дейвид Карузо не се е снимал във филми от 2012 година. В момента се изявява като предприемач. Той е собственик на магазин за облекла и мебели. Любопитно е, че той не харесва Коледа, тъй като вкусната храна го изкушава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР