Загадката на Sofia24.bg е свързана с една певица, която е

...
Загадката на Sofia24.bg е свързана с една певица, която е
Коментари Харесай

Звезден рожденик! През годините сме я виждали в различни роли - от пънк бунтарка до поп икона

Загадката на Sofia24.bg е обвързвана с една певица, която е родена на 3 октомври 1969 година във Фулъртън, щата Калифорния. Тя също по този начин е текстописец, фешън дизайнерка и актриса. Известна е като съоснователка и вокалистка на ска групата " Ноу Даут “. Познахте ли я? Става въпрос за Гуен Стефани. Тя е кръстена на стюардесата Гуен от романа " Летище “ на Артър Хейли. 

От 2004 г. стартира паралелната с " Ноу Даут “ нейна независима музикална кариера. Певицата печели три награди " Грами ". Като соло актьор тя олучава разнообразни оценки, в това число американски музикални награди, международни музикални награди и две Billboard Music Awards. Класирана е като 54-ата най-успешна изпълнителка и 37-ата най-успешна изпълнителка на десетилетието 2000 – 2009 г. Участва няколко сезона в журито на The Voice. Гуен Стефани е " Кралица на попа “ в очите на огромна част от специалистите в музикалния свят. 

Между 2002 и 2015 година е омъжена за английския музикант Гавин Росдейл. Двамата имат три деца,като и тримата са момчета. От 2016 година е във връзка с Блейк Шелтън.Те се сгодяват на 27 октомври 2020 година, а на 3 юли 2021 година се женят в ранчото на Шелтън в Оклахома.

Баща й се споделя Денис и е на половина италианец. Майка й е счетоводител, преди да се трансформира в стопанка. Ерик – по-малкият брат на Гуен – е клавирист на No Doubt досега, в който напуща групата, с цел да се посвети на анимирането на " Семейство Симпсън “.

Стефани основава сама множеството от облеклата за театралните изяви на групата. С помощта на стилиста Андреа Либерман, през 2004 година Гуен основава фешън линия, наречена L.A.M.B. По нейните дрехи се възпламеняват звезди като Тери Хатчър, Никола Кидман и самата Гуен. Следват кукли, мирис, очила и какво ли още не. Дори и като лице на L`óreal Paris.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР