Загадката на Sofia24.bg е свързана с една актриса, която е

...
Загадката на Sofia24.bg е свързана с една актриса, която е
Коментари Харесай

Тя е мечтаела да стане зоолог, но се превръща в една от най-добрите актриси и успешен модел

Загадката на Sofia24.bg е обвързвана с една актриса, която е и някогашен модел. Родена е на 30 август 1972 година в Сан Диего. Става известна през 90-те години с функциите си във филмите  " Маската “,  " Сватбата на най-хубавия ми другар “ и  " Ах, тази Мери “. Познахте ли я? Става въпрос за Камерън Диас. Други известни филми, в които взе участие, са  " Ангелите на Чарли “, озвучаването на принцеса Фиона в поредицата  " Шрек “,  " Ваканцията “,  " Зеленият стършел “ и  " Палавата класна “.

Тя получава номинации за " Златен глобус " за осъществяванията си във филмите  " Ах, тази Мери “,  " Да бъдеш Джон Малкович “,  " Ванила Скай “ и  " Бандите на Ню Йорк “.  Диас се отдръпва от актьорството през 2014 година.

Актрисата е по-малката от двете дъщери на Луис Емилио Диас и Били Джоан. Семейството на татко й е от кубински (испански) генезис. Майка й има английско-немски произход. Камерън живее Лонг Бийч и учи в Политехническата гимназия дружно със Снууп Дог. Като дребна страда от тежка астма. В непосредственост до дома им е имало фабрика, от чийто комини вечер бълвали облаци токсичен пушек и всичко е влизало в жилището им. Като дребна мечтае да стане зоолог. 

На 16-годишна възраст стартира кариерата си като модел. След като приключва учебно заведение, отпътува за Япония, където работи като модел и съумява да печели по две хиляди $ дневно. Лицето ѝ е на кориците на най-известните списания.  

На 21-годишна възраст тя взе участие в " Маската “, който се трансформира в един от първите 10 най-касовите филми на 1994 година. За ролята си като салонната певица Тина Карлайл, тя печели номинации за няколко награди и получава етикета  " секссимвол “.

За присъединяване си в " Ах, тази Мери “ е номинирана за " Златен глобус за най-хубава актриса " в мюзикъл или комедия. Тя получава самопризнание от критиците за осъществяването си в " Да бъдеш Джон Малкович “, който печели номинация за премия на Британска академия за кино и телевизионно изкуство (БАФТА) за най-добра актриса в поддържаща роля и номинация – " Златен глобус за най-добра поддържаща актриса ".

През 2003 година Диас получава друга номинация за " Златен глобус " за кино лентата на Мартин Скорсезе  " Бандите на Ню Йорк “ и става третата актриса, която печели 20 милиона $ за роля.  

Тя обществено поддържа политика Ал Гор през 2000 година, като носи тениска с надпис  " Аз няма да гласоподавам за сина на Буш! “. Тя взе участие в най-голямата американска организация с нестопанска цел на ветераните от войните в Ирак и Афганистан (IAVA), също по този начин тя е и приказвал и покровител на фамилиите на военните.

През януари 2015 година Диас се омъжва за музиканта Бенджи Мадън в дома си в Бевърли Хилс, с еврейска гала. На 3 януари е оповестено, че е родила щерка им, която са кръстили Радикс. Камерън твърди, че постоянно е вярвала във магии и вълшебства. Увлечението й по езотериката в никакъв случай не е прекосявало. Актрисата дружно с Катрин Пауър осъществя извънредна селекция веган природосъобразни виновност. Двете прекарват две години в основаването на “Avaline ". В последна сметка се появява вино, направено от чисто френско, испанско и италианско грозде, и то без захари, консерванти и оцветители.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР