Загадката на Sofia24.bg е свързана с един актьор, който има

...
Загадката на Sofia24.bg е свързана с един актьор, който има
Коментари Харесай

Феновете го обожават, макар че той много рядко дава интервюта

Загадката на Sofia24.bg е обвързвана с един артист, който има милиони почитатели по целия свят. Той е американски комик, актьор, музикант, сценарист и продуцент. След като става известен с шоуто Saturday Night Live стартира да взе участие във високобюджетни холивудски продукции. Най-известен е с комедийните си функции във филми като Били Медисън (1995), Щастливият Гилмор (1996), и Баща-мечта (1999), както и с функциите си в сантиментални и трагични филми като Гроги от любов (2002), Спенглиш (2004) и Любовта в мен (2007). Познахте ли го? СКтава дума за Адам Сандлър. Актьорът е роден на 9 септември 1966 година в Бруклин. Майка му Джуди е учителка, а татко му Стенли Сандлър е електрически инженер. Има еврейски произход.  

Една от първите функции на Сандлър е Смит, другар на Тео Huxtable в The Cosby Show. В учебно заведение бил клоунът на класа, само че все пак оценките му били отлични.Завършил е изящни изкуства в Нюйоркския университет. Преди да стане артист се е изявявал като комедиант в нощен клуб. Има продуцентска компания “Хепи Медисън ", която стои зад по-голямата част от филмите му. Името на компанията е композиция от заглавията на два от филмите на Сандлър – “Хепи Гилмор " и “Били Медисън ".

Женен е за Джаки Сандлър, като ги любовта към киното. В началото на връзката си те участваха в няколко взаимни плана, като “50 първи целувки " и “Преструвай се на жена ми ". Имат две дъщери. Кучето му Мийтбол (от англ. кюфте) било кум на сватбата му през 2003 година. По време на бракосъчетанието псето носело смокинг. Запален почитател е на бейзболния тим “Ню Йорк Янкис " и е огромен почитател на кеча. 

Никога не дава изявленията за печатни медии и доста рядко се съгласява на телевизионни изявленията. Най-добрият му другар е комедийният артист Роб Шнайдер, който е взел участие в няколко негови кино лентата. От своя страна, Сандлър се е появявал във филмите на Шнайдер “Животното " и “Горещо маце ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР