Загадъчно изказване направи след равенството с ЦСКА 1948. Президентът на

...
Загадъчно изказване направи след равенството с ЦСКА 1948. Президентът на
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Ще видим неправомерно спонсорираните докъде ще стигнат

Загадъчно изявление направи след равенството с ЦСКА 1948. Президентът на " белите " разгласи, че някои тимове в Първа лига са били " непозволено спонсорирани ", само че не даде да се разбере кой тъкмо засяга.
" Оценката ми за сезона е доста добра. През втория полусезон ни следва доста работа. Почти всички тимове са със изравнени сили, само че в този момент ще се види тези, които бяха спонсорирани непозволено, до каква степен ще стигнат ", разяснява членът на Изпълкома на БФС след мача, който наподобява онлайн.
Стефанов засегна и въпроса с думите на Кирил петков в поддръжка на Димитър Бербатов. Според него политикът не бил споделил тъкмо това, което му се приписва, и не бил осведомен със обстановката.
" Всички имаме неточности, освен Боби. Трябват хора с опит, които знаят защо става въпрос. Аз и преди съм казвал Бербатов за какво не може да работи с Боби Михайлов. Той не е пристигнал нещо да направи, да помогне, той е пристигнал да ръководи. Можеш да управляваш, когато знаеш материята всъщност. Но за организация, за подготовка, за прехрана, за поддържане на бази, на хора, на деца. Спекулира се с това с детско-юношеския футбол. Не желая да разясня случаите с подкупите по време на Конгреса, в случай че има отново Конгрес, ще видите какъв ще бъде резултатът, тъй като нещата не са по този начин, както им ги показват “, отсече клубният президент.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР