Загадъчната метаморфоза на Андреа продължава да притеснява почитателите й, видя

...
Загадъчната метаморфоза на Андреа продължава да притеснява почитателите й, видя
Коментари Харесай

Боже, това Андреа ли е?

Загадъчната трансформация на Андреа продължава да тормози феновете й, видя HotArena .

Русокосата певица отхвърли да се снима в последното видео към дуета си с Крум. Под предтекст, че не е в кондиция, Андреа още веднъж се скри. " Скъпи другари, знам, че очаквахте да вземам участие в клипа. Но заради неналичието на продуктивност и централизация през последните месеци, не можах да оправдая упованията ви до дъно ", написа някогашната на Кубрат Пулев в обществените мрежи. 

Истинската причина да не се снима във видеото съгласно нейни довереници е фактът, че не наподобява добре и не се харесва сега. Освен в клипове, експоловинката на боксьора изрично отхвърля и участия . В последно време името на Андреа липсва от афишите на известните столични чалготеки. 

Тя се е отдала напълно на пътувания по места, където никой не я познава. Андреа фрапантно изпълня в последните две години и настойчиво заобикаля родните всемирски мероприятия . Всеки един миг, в който се появи, се намират недоброжелатели, които да покажат образно какъв е действителния й облик и бълват фотоси на подпухналата и напълняла чалга звезда. 

През миналата седмица Андреа участва на рождения ден на прочут гримьор в столичен клуб. Оказа се, че фотосите в профилите й още веднъж фрапантно се разграничават от тези в реалност. 

" Освен качените килограми, гърдите й са много увиснали, макар имплантите ", установяват недоброжелатели в мрежата. Според слуховете, меланхолия мъчи 32-годишната русокоска. Това е повода тя да не съумява да върне предходната си форма, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР