Загадъчна катастрофа е станала вчера вечерта край Враца, информира BulNews.bg.

...
Загадъчна катастрофа е станала вчера вечерта край Враца, информира BulNews.bg.
Коментари Харесай

Мистериозна катастрофа с черен тузарски джип край Враца! Къде е шофьорът?

Загадъчна злополука е станала през вчерашния ден вечерта край Враца, осведоми BulNews.bg.

Черен джип „ Мерцедес “ е аварирал на пътя сред Враца и Оряхово в региона на село Баница. Инцидентът е станал на подлия ляв завой преди самото обитаемо място. Над региона е валяло сняг, поради който асфалтът е бил влажен и е претендирал цялото внимание на водачите, които пътуват в тази посока. Автомобилът се е движел в посока към Оряхово, когато по незнайни на този стадий аргументи, водачът изгубил надзор над ръководството, влезнал в насрещното, помел пътен знак и се катурнал в канавката. Случайно минаващи коли се обадили на тел.112 и подали сигнал за станало ПТП.

Пристигналите служители на реда обаче не заварили никой при авариралия джип. Оказало се, че лидерът на „ Мерцедеса “ по неразбираеми аргументи е избягал от мястото на случая и изоставил разваленото возило. По тази причина той няма по какъв начин да бъде тестван с дрегер за използването на алкохол.

При първичния оглед се откри, че повредите са по ходовата част и предницата на немското возило. Очаква се идването на пътна помощ, която да реалокира изоставената кола от отводнителната шахта.





ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР