Загадъчна катастрофа е станала преди минути във Враца, видя първо

...
Загадъчна катастрофа е станала преди минути във Враца, видя първо
Коментари Харесай

От последните минути: „Ауди“ помете стълбове на врачански булевард, кабели и метал се въргалят по асфалта /снимки/

Загадъчна злополука е станала преди минути във Враца, видя първо кореспондент на организация BulNews.bg. Лек автомобил „ Ауди “ с врачанска регистрация по неразбираема причина е завил внезапно вляво по посоката си на придвижване на бул. „ Васил Кънчов “ и се блъснал поредно в 3 стълба за осветяване.
На мястото на злополуката са пристигнали два полицейски екипа, които към този момент са отделили част от натоварената улица. Инцидентът е станал покрай митницата и автогарата.
След поредицата от конфликти със стълбовете леката кола е със съществени материални вреди, само че водачът се е отървал незасегнат. Той по този начин и не съумя да изясни на униформените за какво е изхвърчал в насрещното придвижване и повода да удари уличните диреци.
Заради злополуката три улични стълба и кабелите сред тях се въргалят върху дясната лента на булеварда в посока стадиона. Очаква се пътна помощ, която да отстрани смачкания автомобил от пътното платно, само че през идващите 30 мин. трафикът в този сектор ще бъде усложнен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР