Заформя се пореден скандал около ПП и одиозния експремиер Кирил

...
Заформя се пореден скандал около ПП и одиозния експремиер Кирил
Коментари Харесай

Шофьорът на Кирил Петков, който го вози с „автобуса на промяната“ – осъждан за телесна повреда криминал!

Заформя се следващ скандал към Политическа партия и одиозния експремиер Кирил Петков.

Оказва се, че водачът, който транспортира Киро и Асен с прословутия брандиран рейс на „ смяната “ из цяла България, е…осъждано за трафик, престъпно проявено лице!

Това съощбава ПИК, като се базира на полицейските архиви, както и на сигнал, дошъл в самата централа на партия „ Продължаваме промяната “.

Шофьорът на Киро се споделя Стефан В. Нушев, регистриран е за обири, осъждан е за лека телесна щета, наложена му е административна санкция от 1000 лева

Още по-скандалното е, че през 2019 година е лежал в пандиза в Хърватско за „ каналджийство “ – незаконен транспорт на мигранти!

ПИК разполага с цялостните персонални данни на Стефан Нушев, както и с досието му.

Предупреждение персонално към Кирил Петков, че се е доверил на осъждан криминал, е пристигнало в централа на Политическа партия преди броени дни. Кирил Петков обаче безгрижно е подминал данните, подадени от негови загрижени съпартийци.

Подобен човек дискредитира самата идея на партията ни, изумени сме, че се позволява такова нещо, възмущават се симпатизанти на някогашния министър-председател.

Проверка на ПИК сподели: във компанията за транспорти на Стефан Нушев има и други осъждани за каналджийство водачи, този път в Гърция!

 
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР