Заев не се интересува от историята, а да запази откраднатите

...
Заев не се интересува от историята, а да запази откраднатите
Коментари Харесай

Заев не се интересува от историята, а да запази откраднатите пари

Заев не се интересува от историята, а да резервира откраднатите пари. Такова мнение изрази Насер Селмани, съобщи организация БГНЕС. Той е един от най-известните македонски журналисти. Селмани беше дълготраен ръководител на Сдружението на публицистите на Македония. В момента е основен редактор на авторитетния уебсайт zoom.mk.

Споразумението за отсрочване на преброяването за септември минимум има нещо общо със самото броене и желанието за справяне с пандемията. Правителствата на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ, с ДСИ като патерица, в продължение на 20 години демонстрираха, че не са в положение да проведат броене и единствено заради неспособността си те една година към този момент не могат да набират ваксини! Ако се бяха погрижили за жителите, нямаше да им разрешат да отидат в Сърбия като жалки хорица за имунизации. Сигурен съм, че съглашението е рисковано за страната и жителите, тъй като е плод на трима обезверени политици, които, желаейки да избегнат неизбежната политическа орис, са подготвени да заложат бъдещето на жителите. Заев знае, че е отписан, Мицко не го включват в сметките, а Ахмети е наясно, че има запазен еднопосочен билет за Хага!

Първо, тримата се споразумяха за връщане на пленената страна, която в никакъв случай не е преставала да съществува, и за преустановяване на европейската интеграция на страната, която към този момент е на изкуствено дишане, защото държавното управление на Заев не е постигнало съвсем нищо от незабавната промяна на целите на Прибе. Споразумението значи прошка за Миалков, Камчев и техните най-верни прислужници, както и обсада на правосъдната промяна и битката с корупцията и проведената престъпност. След това съглашение ще се ускори единствено незаконната общественост, а не страната, нито жителите.

Второ, дуетът Заев и Мицкоски с Ахмети, като аварийна гума, реши да скъса с България и по този метод да отдалечат страната от Европейски Съюз. Самите те подписаха съглашение, в което признаха, че имат обща история с България и в този момент работят налудничаво. Те не се интересуват от историята, а да запазят откраднатите пари и да основат скица за още по-голям обир в бъдеще, а въпреки това ще продават демагогията, че не даваме Гоце! Идеята им е в никакъв случай да не стартират договаряния с Европейски Съюз, тъй като единствено по този начин ще продължи общото грабене!

Трето, Заев и Мицко, с това съглашение намерено се свързаха с по-големия си брат Александър Вучич, който е изразител на съветската и китайската политика на Балканите. В предишното сръбската политика постоянно е разигравала картата с дестабилизацията на Македония, когато има проблеми с Косово или в връзките със Запада. През 1999 година, когато бомби падаха върху Сърбия, в Скопие, а не в Белград, пламтя американското посолство. Заев и Мицко ще опитат нещо сходно, в случай че им се удаде.

Четвърто, Заев и Мицко, както и Вучич, бяха смутени от безапелационната победа на Албин Курти в Косово. Курти зрелищно осуети концепцията на Вучич за замяна на територии и го сложи пред алтернатива или да признае Косово, или да прекъсне връзките си с Брюксел и Вашингтон. Трети вид няма. Но успеха на Курти също разстрои и пленената страна в Северна Македония, представлявана от Заев и Мицкоски. Те знаят, че ще бъде невероятно да пазят гърба на Ахмети преди нахлуване на Курти, което сигурно по един или различен метод ще окаже въздействие върху политическата организация на албанците тук. Пленената страна знае, че Курти е неуместен, не могат да да го подкупят с предложения.

И пето, македонският политически дует демонстрира храброст да оспори американската и немската политика на Балканите, не поради ползите на страната, а единствено поради своите корумпирани, незаконни ползи! Т.е. са били обиждани като изоставено момиче, не са им дали ваксини, а настрана са им върнали началник на военната задача в Брюксел, плюс червен картон за Фръчковски от Вашингтон! Уважение към смелостта, само че прекомерната храброст е най-голямата нелепост! И въпреки всичко ще си платят за това! Както и ние, заради нашето незнание!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР