Заемите до заплата и заемите на бързи вноски са едни

...
Заемите до заплата и заемите на бързи вноски са едни
Коментари Харесай

Кога да не вземете заем на вноска или заем до заплата?

Заемите до заплата и заемите на бързи вноски са едни от най-популярните финансови артикули - те икономисват, когато внезапно имате потребност от пари. Винаги ли е належащо обаче да се спасявате, като поемате различен ангажимент от кредитна компания? Проверете по кое време да не вземете на вноска или заем до заплата!

Заемите до заплата се характеризират с неналичието на формалности и бързо погашение на пари по сметката. Подобно е и при небанковите заеми на вноски - разликата е, че тук става дума за по-голяма сума. Хора, които се нуждаят от дузина или по този начин (и не няколко, както в случаите на заеми до заплата), аплайват за заем на вноски. Има обаче обстановки, когато не би трябвало да кандидатствате за заем до заплата или заем на вноска. В днешната публикация ще обсъдим по кое време да ги заобикаляме.

Имате прекалено много отговорности

Една от обстановките, в които несъмнено би трябвало да се въздържате от кандидатстване за заем до заплата или заем на погашение, е когато към този момент имате доста отговорности по сметката си. Кандидатстването за различен заем може да ви накара да не можете да изплатите идната вноска и ще изпаднете в дълг. Не си коства да взимате заем, с цел да изплатите заема - това е циничен кръг, който движи единствено дълговата пирамида.

СЪВЕТ: Ако имате доста дейни заеми или заеми, би трябвало да помислите за консолидация. Благодарение на това ще изплатите една вноска вместо доста. Освен това може да е по-малко от сумата на всички вноски, които плащате сега.

Няма постоянни и постоянни приходи

Загубихте ли работата си, в развой на търсене на нова ли сте или може да работите на ненапълно работно време или да получите контракт за мандат? Ако нямате закрепен и постоянен приход и съответният размер на възнаграждението за всяка " десета " не визира вашата сметка, забравете за кандидатстването за заем.

Когато вземате заем до заплата или заем на вноска, би трябвало да имате непрекъснат приход - този, който несъмнено ще получите. За да изплатите заема си и да нямате просрочие при заемодателя, би трябвало да имате средства за заплащане на месечни вноски.

Ако приходът ви не е нито непрекъснат, нито постоянен, би трябвало да оставите настрани решението за изтегляне на заем.

Източник:
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР