Заедно за Пловдив 2019“ е темата на конкурс за създаване

...
Заедно за Пловдив 2019“ е темата на конкурс за създаване
Коментари Харесай

Търсим най-добрите визуални идеи за Европейска столица на културата в плакат

" Заедно за Пловдив 2019 “ е тематиката на конкурс за основаване на афиш, който започва от през днешния ден. Целта на състезанието, проведен от фондация " Пловдив 2019 “ в партньорство с Българската асоциация на информационните организации, е да бъде осъществена най-хубавата образна концепция, която да изобрази в афиш Пловдив като град на разнообразни култури, разнообразие от музи и създатели. Задължителни условия в състезанието са създателите да употребяват логото на плана, както и да съумеят да пресъздадат по най-интересен метод мотото " Заедно “.

В състезанието могат да вземат присъединяване, както създатели, занимаващи с графичен дизайн, по този начин и непрофесионално ангажирани в региона на образните изкуства и връзки. Условието е да са навършили пълноправие. Срокът за кандидатстване е 18 май 2018 година, а цялостната информация за заданието и техническите условия могат да бъдат изтеглени от уеб страницата на фондацията: www.plovdiv2019.eu.

Представените за присъединяване плакати би трябвало да бъдат авторски творби на участниците, които  ще бъдат оценени от жури " Художествено оформление и дизайн “, част от фестивала ФАРА’18. Журито ще дефинира победител и двама подгласници, които ще получат акредитации с цялостен достъп до фестивалната и лекционната стратегия на ФАРА’18 от 7-ми до 9 юни 2018 година в Дом на културата " Борис Христов “ в град Пловдив.

Името на спечелилия ще бъде оповестено при започване на церемония церемонията на ФАРА’18 на 9 юни. Победителят ще получи премия – звезда ФАРА и грамота.

Фестивалът ФАРА се провежда от Българската асоциация на информационните организации (БАКА) и е най-престижният конгрес на изобретателната промишленост в България. Той се организира за трета поредна година в Пловдив в партньорство с фондация " Пловдив 2019 “. Ежегодно събитието сплотява конкурс за информационни хрумвания и лекционен панел с одобрени интернационалните лектори. Във ФАРА вземат участие над 500 експерти от информационния отрасъл, представители на креативен специалности, режисьори, продуценти, водещи рекламодатели, маркетинг експерти, медии.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР