„Заедно с вас преди 5 години тръгнахме към победата и

...
„Заедно с вас преди 5 години тръгнахме към победата и
Коментари Харесай

Радев и Йотова към социалистите: Няма да ви предадем!

„ Заедно с вас преди 5 години тръгнахме към успеха и я постигнахме, когато малко на брой я чакаха. Аз съм благополучен, че от началото до в този момент ние сме неразделни с един мощен, умел, стойностен човек – госпожа Йотова, член на Българска социалистическа партия. Няма да ви предадем! “ Това съобщи президентът Румен Радев на среща с жители, проведена от БСП-София.

Радев напомни, че от няколко месеца България се ръководи от служебно държавно управление. „ Наследихме разградени институции, тежки структурни проблеми, ревизирахме безчет схеми за източване на родните пари. Много от тях успяхме да пресечем, за други сезирахме прокуратурата “, изясни той. Радев е безапелационен, че България има потребност от парламентарно болшинство, само че не от машинален общ брой, а от настоящо такова. „ Защото огромна част от проблемите изискват законодателни промени. Проблемите в правосъдната власт изискват и конституционни промени. Въпросът е да обединим тези партии, които са подготвени за промени на корупционния модел, насаден от предходните ръководещи и техните очевидни и скрити съдружници. В тези процеси доста ще зависи от социалистите “, сподели още президентът и добави, че демократичните обичаи на Българска социалистическа партия са несъвместими с олигархичния модел. „ Хората от ляво в никакъв случай не биха приели безпринципни покупко-продажби със задкулисието. Важно е да чуем гласа на почтените, обществено мислещите хора от ляво “, акцентира Радев.

„ През тези години, както ви обещахме с госпожа Йотова, дадохме всичко, с цел да защитим правилата, с които бяхме определени. Спирахме антисоциалното законодателство, водихме война с произвола и самодържеца, правихме всичко допустимо, с цел да прогресира България. Бяхме дружно с хората, протестиращи на площада, където се срещнахме с доста от вас. Възстановихме историческата истина в формалната тирада на най-високата естрада. Бранихме националния интерес. Благодарим ви за поддръжката “, приключи Румен Радев.

Илияна Йотова: България има потребност от мощен президент, който не се крие зад непознати решения

„ Днес България има потребност от мощен президент, който не се крие зад непознати решения. Който е посочил, че е съдбоносен и самоуверен и може да взима решения, които от време на време не са доста известни, в това число и за самия него. Но това е водачът, лидерът, който може да гледа в бъдещето. И да води хората след себе си “, съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова. Според нея през днешния ден имаме потребност от президент, който не подписва покупко-продажби с министри или ръководещи партии, а човек, който може да застане и да каже – „ вашето време свърши “. „ Имаме потребност от президент, който сплотява за друга България – за България на своите жители и търси поддръжката на всички, които ще го поддържат в битката против корупцията и беззаконието “, сподели още тя и добави: „ С Върховен административен съд съдебномедицинска експертиза, тъй като това не е заричане. Това е принадлежност. Така, както фамилиите оказват помощ на децата си и споделят С Върховен административен съд съдебномедицинска експертиза. Така, както се грижим за родителите си и споделяме С Върховен административен съд съдебномедицинска експертиза, по този начин и през днешния ден с президента Радев ви споделяме: С Върховен административен съд съдебномедицинска експертиза за победа на първи тур “, акцентира Йотова.

Вицепрезидентът разяснява, че през тези години с президента Радев са водили борба на няколко фронта, само че не с хората на България, а с беззаконието, корупцията, превзетата ни страна, схемите и зависимостите. „ С тези, които станаха на гърба на всички нас баснословно богати. Дори и последните дни се приказва за милиарди. Но има смели хора в страната, които ще попитат къде са тези милиарди и кои са отговорните “, безапелационна е тя. „ Днес нашите съперници на всеослушание приказват по какъв начин са репресирани. Не е принуда, когато се бориш против купения избор, против въздействията и зависимостите, тъй като това е битка за закона. А от този закон и неговото равно използване имаме потребност всички ние “, сподели още Йотова.

Румен Радев и Илияна Йотова благодариха за поддръжката и доверието на всички присъстващи и припомниха, че през 2016 година още веднъж са били дружно, с доста сила и възторг. „ 5 години ние също бяхме с вас и бяхме вашия глас. Всяко заричане, което дадохме, през днешния ден заставаме с открити очи и споделяме – изпълнихме го! “, сподели още Йотова.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР