Заедно с топ-смартфона V40 ThinQ, компанията LG представи смарт часовника

...
Заедно с топ-смартфона V40 ThinQ, компанията LG представи смарт часовника
Коментари Харесай

LG Watch W7: смарт часовник с Wear OS и механични стрелки

Заедно с топ-смартфона V40 ThinQ, компанията LG показа смарт часовника Watch W7 . Той работи под ръководството на операционната система Wear OS, има кръговиден екран и две механични стрелки, които не престават да работят и при даже съвсем изтощена акумулаторна батерия.



Устройството е оборудвано с 1,2-инчов екран с резолюция 360х360 пиксела и се базира на процесора Snapdragon Wear 2100. Налични са 4 GB вградена памет. При потребление единствено на механичните стрелки в режима Watch Only, часовникът работи 100 дни с едно зареждане на батерията. В общоприет режим времето на самостоятелна работа е два дни. Стрелките могат да се употребяват и като машинален секундомер, и могат да демонстрират посоките север юг на вградения електронен компас.



За да не пречат на четенето на текст, след по-продължително натискане на горния бутон, стрелките застават на 9 часа и 15 минути. След това цялата информация се реалокира леко нагоре и надолу. Металният пръстен служи както за ръководството на системата, по този начин и за конфигурация на стрелките. Часовникът има отбрана от прахуляк и вода от клас IP68. Габаритните размери са 44,5 х 45,4 х 12,9 милиметра при тегло 80 грама.

Предварителните продажби на LG Watch W7 започват в Съединени американски щати на 7 октомври. Продажбите стартират на 14 октомври при цена $449 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР