Заедно с “ ще сезираме Конституционния съд за промените в

...
Заедно с “ ще сезираме Конституционния съд за промените в
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Заедно с Възраждане сезираме КС за промените в Конституцията

Заедно с „ “ ще сезираме Конституционния съд за измененията в Конституцията.

Това заяви в предаването „ Лице в лице “ по БТВ зам.-председателят на „ “ (ИТН) Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година. Припомняме, за измененията в главния закон Конституционен съд беше сезиран преди дни от президента Румен Радев. 

„ Нито едно от препоръчаните неща не е потребно и не е добре премислено, да не приказваме, че част от тях са противоконституционни. Мотивите се пишат взаимно от юридическите екипи на двете партии, на следващия ден ще ги внесем “, посочи депутатът от Има Такъв Народ.

Относно работата на Народното събрание, до момента в който има служебно държавно управление, по думите на Йорданов има заплаха два Народното събрание да работят по едно и също време. Според него не е ясно докога работи едното и по кое време стартира другото. „ Ние нападаме повече неща от президента. Позорно е цялостното творчество, по тази причина всеки един аспект е нападнат “, допълни Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР