Заедно с оставката на Захари Карабашлиева е депозирана и моята.

...
Заедно с оставката на Захари Карабашлиева е депозирана и моята.
Коментари Харесай

Скандалът в Народния театър: След Карабашлиев и Явор Гърдев ...

Заедно с оставката на Захари Карабашлиева е подадена и моята. Това разгласи извънредно в предаването " Лице в лице " по bTV режисьорът Явор Гърдев.

Той разяснява абсурда в Народния спектакъл с надрасканата врата и изкъртената табелка на пиара на културната институция Велислава Кръстева.

Явор Гърдев обаче посочи, че сега е в предпремиера и е в развой на подготовки на зрелище, което не желае да оставя и е доста по-значимо от аргументите, заради които би го направил.

„ Оставката ми има период на падеж и тя е денят след премиерата на представлението “, уточни режисьорът.

Той показва, че е приел преди месеци да бъде част от театъра, тъй като е вярвал, че поканата е имала само креативна и професионална мотивация
Според него абсурдът в Народния спектакъл има редовно измерение и е належащо да се рационализира за какво той се случва.

„ В момента е доста значим разказът за театъра – по какъв метод е представян в обществените очи. Това е доста значим въпрос. В подтекста на подобен политически живот доста мощно въздействие имат хората, които предават описа и показват пред обществото какво е Народният спектакъл “, разяснява Гърдев.
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР