Заедно с новите Galaxy Z Fold4 и Z Flip4 Samsung

...
Заедно с новите Galaxy Z Fold4 и Z Flip4 Samsung
Коментари Харесай

Samsung Galaxy Watch 5 и Watch 5 Pro и всичко за новите смарт часвоници

Заедно с новите Galaxy Z Fold4 и Z Flip4 Samsung показа и новото потомство Galaxy Watch, в което попадат общо три модела, актуализирани с нови екстри и редица усъвършенствания.
 Samsung Galaxy Z Flip4 и Samsung Galaxy Z Fold4 - всичко за най-новите сгъваеми смарт телефони и на каква цена ще бъдат в България
Galaxy Z Flip4 и Z Fold4 - най-мощните и красиви смарт телефони на Samsung досега

По-здрави и още по-функционални

По-ниско позиционираният Galaxy Watch 5 е разполагаем в два размера и е по-подходящ за ежедневна приложимост, до момента в който по-скъпият Watch 5 Pro е ориентиран към интензивно спортуващите и феновете на извънградската среда.

Galaxy Watch 5

Galaxy Watch 5 се предлага в 40 и 44-милиметров вид, като дисплеят на първия е с размер от 1.2 инча, а на втория - с 1.4 инча.

И в двата случая приказваме за Super AMOLED панели с Always On Display функционалност, покрити от заздравен сапфирен материал за по-голяма отбрана против надраскване.

По-малкият е с резолюция от 396 х 396 пиксела, до момента в който при втория имаме 450 х 450 пиксела.
 Снимка 583775

Корпусите са направени от Armor Aluminum и оферират 5 АТМ отбрана от вода, IP68 сертификация и покриват военния стандарт MIL-STD-810H.

Батерията е с 13% по-голям потенциал спрямо миналогодишния Galaxy Watch 4 и с 30% по-бързо зареждане.

И двата часовника могат да наблюдават най-различни здравни индикатори, като да вземем за пример сърдечен ритвам, електрическа интензивност на сърцето и биоелектрически импедансов разбор.
 Снимка 583774

Това се случва с помощта на BioActive датчика на Samsung, към който има и технология с инфрачервени лъчи за точно премерване на температурата на тялото.

Предлагат се и ЕКГ функционалност, премерване на кръвно налягане и различаване на рухвания.

Galaxy Watch 5 разполага и с функционалности за премерване на разнообразни индикатори по време на сън и се интегрира с платформата SmartThings, с цел да настрои джаджите към нас, тъй че да ни обезпечи оптимално добър сън.
 Снимка 583777

Важно е обаче да споменем, че часовникът може да се свързва единствено със смарт телефони с Android с версия над 8.0 и заради това притежателите на iPhone няма да могат да се възползват от него.

По-малкият вид на Galaxy 5 ще се продава в графитен, розов и сребрист цвят, до момента в който огромният ще е разполагаем в графит, сребрист и сапфирен цвят.

Цената за Bluetooth версия е 579 лева, а за модел с LTE ще би трябвало да платим 679 лева

Galaxy Watch 5 Pro
 Снимка 583778

Galaxy Watch 5 Pro е много по-обемист и тежък от Watch 5, само че пък е с подсилено титаниево тяло.

Екранът е със същите индикатори като при по-големия Galaxy Watch 5.

Моделът може да се похвали и с нова каишка, която Samsung назовава D-Buckle Sport Band.
 Снимка 583779

Един от значимите акценти при Watch 5 Pro e батерията, която може да издържи до три дни с едно зареждане, което го прави съвършен сателит, когато сме на поход.

В тези случаи ще можем да се възползваме и от функционалността Track back, която резервира история на маршрута, по който вървим, и ни оказва помощ да го следваме по пътя назад, без да се губим.

Има опция и за събаряне и шерване на направления при преходи и колоездене, и прибавяне на детайлни насоки за тях.
 Снимка 583780

Galaxy Watch 5 Pro с Bluetooth ще коства 899 лева, а за LTE вид ще би трябвало да платим 999 лева
 Samsung и настъпи ли моментът сгъваемите смарт телефони да се трансфорат в всеобщ избор
Ще станат ли сгъваемите смарт телефони всеобщ избор

Отвъд революцията

При предварителна поръчка потребителите ще получат и безвъзмезден комплект Galaxy Buds live, a формалните продажби ще започват на 26 август.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР