Заедно с нашия домакин - великотърновският кмет Даниел Панов, с

...
Заедно с нашия домакин - великотърновският кмет Даниел Панов, с
Коментари Харесай

Цветанов: Чудесно е, че хиляди жители и гости препълниха площада на старата столица

Заедно с нашия хазаин - великотърновският кмет Даниел Панов, с ръководителя на Народното събрание Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила, заместника му Цвета Караянчева и министрите Николай Нанков Николай Нанков е министър на районното развиване и... към профила и Бисер Петков Бисер Петков е министър на труда и обществената политика. Роден е на 6... към профила присъствах на тържествената заря-проверка, която се състоя в подножието на Царевец във Велико Търново, във връзка 109-та годишнина от оповестяването на Независимостта на България.



Това написа зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила в профила си във фейсбук, като пубклува фотоси от тържественото събитие.
На площад „ Цар Асен І” под Царевец бе пресъздадено паметното оповестяване на Независимостта.

"Чудесно е, че хиляди родолюбиви поданици и посетители на остарялата столица препълниха площада, с цел да чуят още веднъж Манифеста на Независимостта. ", уточни Цветанов.



Преди тържествената инспекция Представителна част на НВУ „ Васил Левски” показва боеви хватки с оръжие. С изключителния театър „ Звук и светлина “ днешният празничен ден приключи уместно тържествено.

"Радостен съм, че за поредна година през целия ден бях част от деянията, с които означаваме това велико събитие от нашата история! Този ден, прекаран във Велико Търново, за мен бе чест и наслаждение! ", показва още Цветанов в профила си.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР