Заедно с кмета Пенчо Милков и ръководството на Еберспехер отбелязваме

...
Заедно с кмета Пенчо Милков и ръководството на Еберспехер отбелязваме
Коментари Харесай

Първа копка на нов завод в България frognews.bg

Заедно с кмета Пенчо Милков и управлението на Еберспехер означаваме първата копка на градежа на новия индустриален цех в гр. Русе, България. Тук ще се създават електрически нагреватели, които да покрият потребностите на европейския пазар на леки коли. Производството ще стартира при започване на 2024 година

.

„ Растем с електрическите коли “, твърди по време на формалната гала Руслан Папазян, шеф на „ Еберспехер България “. Той продължава „ С новия цех, „ Еберспехер “ усилва своите индустриални действия целеустремено, защото растящият пазар на електрически коли, също ще усилва внезапно своето търсене на електрически нагреватели в околните години.

 

Радваме се, че имаме опция да осъществяваме разширението на индустриалния потенциал в гр. Русе. “ 

 

„ Това е бъдещето на автомобилната промишленост. Радваме се, че гр. Русе и неговите жители ще имат шанса да допринесат за неговото развиване ”, сподели кметът Пенчо Милков.

.

Бъдещо развиване с електрически коли

 

В идващите месеци ще се построи постройка с размер 17 000 кв. м., ситуирана в Индустриална Зона Слатина, в източната част на града. Това включва както индустриални и логистични зони, по този начин и офиси и трапезария, които ще бъдат ситуирани на обща повърхност от 53 000 кв. м. с опция за бъдещи разширения.

 

Фокусът на постройката е върху резистентност на енергийната консумация, осъществена посредством фотоволтаична система на покрива, както и ефикасна климатизация и отопление на индустриалните и офис зони. 

 

В бъдеще интернационалните автомобилни производители ще бъдат снабдявани с  електрически нагреватели от завода на „ Еберспехер “ в гр. Русе. Продуктите ще се употребяват в електрическите транспортни средства и хибридни модели за европейския пазар. До края на есента се възнамерява постройката да бъде приключена, а производството да стартира при започване на 2024 година

 

Немският авто снабдител ще открие към 180 работни места тази година, като се чака да се разраснат до 500 членове на екипа в дълготраен проект. До 2025 година се чака годишното произвеждане на нагреватели да доближи до 2,4 милиона. За да откликне на високите условия на пазара, производството се започва във краткотрайна постройка през януари 2023, като решение, до момента в който се завърши градежа на новата индустриална постройка.

 

С почти 10 600 чиновници на 80 местоположения в целия свят, групата „ Еберспехер “ е една от водещите разработчици и доставчици в автомобилната промишленост. Семеен бизнес със седалище в град Еслинген, Германия, дава новаторски решения за изпускателните системи, автомобилната електроника и топлинно ръководство на необятно многообразие от транспортни средства.

 

При горивни или хибридни мотори, както и електрическите коли, съставените елементи и системите на „ Еберспехер “ обезпечават по-добър комфорт, по-голяма сигурност и чиста околна среда. „ Еберспехер “ прокарва пътя на бъдещите технологии, като използването на мобилни и стационарни горивни кафези, синтетични горива, също и използването на водород като източник на сила.

 

През 2021 цялата група генерира доход към 6 милиарда евро.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР