Заедно с глобалната премиера на флагманската серия смартфони Huawei Mate

...
Заедно с глобалната премиера на флагманската серия смартфони Huawei Mate
Коментари Харесай

Huawei представи HUAWEI × GENTLE MONSTER Eyewear II, проправяйки пътя на смарт аудио модата

Заедно с световната премиера на флагманската серия смарт телефони Huawei Mate 40 , Huawei, показа публично и новото потомство смарт очила - HUAWEI × GENTLE MONSTER Eyewear II. Изключително новаторското устройство следва философията за оптимално естествено съчетаване на технологиите и модата. Интелигентните очила от второ потомство не престават да се концентрират върху качественото аудио възпроизвеждане, с по-авангарден, само че комфортен дизайн, и по-голямо благосъстояние от интелигентни функционалности. С тях Huawei основава неповторима и емблематична наклонност в носенето на фешън смарт аксесоари.

Колекцията Eyewear II е авангарден вид на дизайна на стилния бранд GENTLE MONSTER, който предлага необятна гама от слънчеви очила, с цел да подчертае личността на потребителя. В Eyewear II с изключение на фешън линия, са приложени най-високи акустични технологии, които пазят персоналното пространство на потребителя. Полуотвореният, ултратънък високоговорител с огромна амплитуда дейно подтиска приключването на тон на открито и обезпечава на потребителя, и единствено на него, стерео тон с необикновено качество. Усъвършенстваната функционалност Smart Interaction трансформира очилата във ваш персонален помощник, с бърз достъп до информация и по-интелигентна форма на взаимоотношение, изграждайки чисто ново преживяване при носенето на смарт аксесоари.

Мода и улеснение в персоналния ви жанр
Второто потомство HUAWEI X GENTLE MONSTER Eyewear II оферират още по-голям комфорт при носене, с помощта на синергията сред технологиите и продуктовия дизайн. Тънките рамки са направени от титаниев полимер за по-ниска компактност и по-малко тегло. Титаний е употребен и в материала, от който са направени сгъвките сред рамките и рамената на очилата, за да се обезпечи оптималната разтегливост и да се избегне напрежението в слепоочието при дълготрайно носене. Дъгата, която ляга върху ухото, е увеличена по отношение на първото потомство на модела от 12° на 20°, с цел да прилягат още по-удобно и устойчиво.

В съпоставяне с първото потомство, Eyewear II разполагат с по-голям, по-тънък високоговорител с огромна амплитуда, който предлага по-широк диапазон от звуци за по-завладяващо звуково преживяване, съвършен за слушане на музика, играене на игри или гледане на телевизия.

Eyewear II се отличават и с неповторим акустичен дизайн за отбрана на това, което слушате. Звукът се предава непосредствено в ухото на потребителя, от ориентирани високоговорители в лявата и дясната рамка, което дейно понижава приключването на тон и обезпечава удовлетворяващо, многослойно стерео преживяване. Същевременно двете рамки включват отвор за отклоняване на ориентираните звукови талази, генерирани от звуковите кухини, което в допълнение понижава приключването на тон. Благодарение на адаптивната технология за мощ на звука, Eyewear II могат автоматизирано да понижат силата на звука въз основа на околната звукова среда, което подсигурява, че потребителят може да чува ясно, като в същото време не тормози тези към него.

Интелигентно аудио, интелигентно взаимоотношение
Eyewear II поддържат обновен образован надзор с жестове. За свързване потребителите би трябвало единствено леко да притиснат лявата рамка. Гласовият помощник може елементарно да се задейства с двойно допиране по лявата рамка. Eyewear II също поддържат жестове с плъзгане. За да възпроизведат идната предходната ария или да контролират силата на звука, потребителите би трябвало единствено да създадат няколко приплъзвания по рамките, без да вадят телефона си. Оборудвани с голям брой усъвършенствани датчици, Eyewear II могат интелигентно да разпознаят дали са поставени или не. Например, по време на възпроизвеждане на музика, Eyewear II ще създадат пауза, когато датчиците открият, че потребителят е свалил очилата, и ще продължат, в случай че потребителят ги постави още веднъж в границите на три минути.

Освен това Eyewear II вършат крачка напред във връзка с интелигентното преживяване. След като потребителят остави за известно време своите Eyewear II и ги постави още веднъж, на екрана на смарт телефона ще се появи прозорец, тъй че потребителят може да ревизира равнището на батерията на Eyewear II с един взор. Докосвайки изскачащия прозорец, потребителят може бързо да отиде в настройките на устройството за повече детайлности. Eyewear II пускат и гласови поздрави всякога, когато потребителят ги поставя за пръв път през дадения ден.

Освен невероятното аудио преживяване, което оферират, Eyewear II са оборудвани с мощна батерия, с цел да могат потребителите да ги носят часове наред. Eyewear II могат да възпроизвеждат музика до 5 часа без спиране единствено с едно зареждане. Също по този начин, Eyewear II поддържат NFC и безжична технология за бързо зареждане, което подсигурява, че очилата ще са подготвени за приложимост когато и да е и на всички места.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР