Заедно можем повече“ не е само мото на инициативата Капачки

...
Заедно можем повече“ не е само мото на инициативата Капачки
Коментари Харесай

Два камиона с капачки събраха в Дупница

Заедно можем повече “ не е единствено мото на самодейността „ Капачки за бъдеще “, а идея, която сплоти милиони българи.

Като част от есенната крайна акция, капачки се предаваха и в Дупница. Благодарение на всички донори се чака да бъдат събрани задоволително средства, с цел да бъде закупена трета детска кола за спешна помощ.

В Дупница интензивност не липсва означиха Ани Кирилова и Георги Рибарски. „ За пета поредна година жителите на община Дупница са доста всеотдайни и виждате резултата, имаме цялостни два камиона, за което благодарим “ споделиха Ани и Георги.

В Дупница лицензиран пункт за събиране на капачки няма, само че има няколко обекта, които събират капачки за идеята. Те са оповестени на уеб страницата на „ Капачки за бъдеще “. „ Надяваме се скоро да имаме пункт за кенчета и бутилки “ показа Ани.

Фондацията „ Капачки за бъдеще “ работи с няколко огромни рециклатора, които поемат капачки, кенчета и бутилки. В Дупница кенчета и бутилки се одобряват във „ Венресусрс “, които са определени за сътрудници.

Тази година благотворителната самодейност „ Капачки за бъдеще “ стана на 5 години
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР