Заедно ли са Евгени Генчев и избраницата му Валерия след

...
Заедно ли са Евгени Генчев и избраницата му Валерия след
Коментари Харесай

Заедно ли са Евгени Генчев и Валерия?

Заедно ли са Евгени Генчев и избраницата му Валерия след приключението на живота им – риалити шоуто „ Ергенът “? Отговори феновете на bTV ще получат от първо лице тази събота (21 октомври) от 16:00 ч. в „ Търси се… “. Пред водещите Меги и Нели надареният пианист ще признае, че с Валерия са доста влюбени и отдадени един на различен. „ Единствената компликация е връзката от разстояние, тъй като когато сте дружно, а по-късно, когато си към този момент без този човек, той доста ти липсва “, ще показа красивата Валерия.

Самият Евгени пък ще признае, че към този момент е измислил метод по какъв начин да изградят дом дружно и има вяра, че скоро това ще се случи. Валерия ще разкрие и една тяхна загадка – че двамата не престават да си пишат писма, както по време на предаването... „ Оставям моето писмо някъде, с цел да го откри. После той на мен. Писмата не са спирали нито от моя, нито от негова страна “, признава тя. А Евгени ще показа, че те са най-ценният спомен за тяхната обич и развиването на техните взаимоотношения.

Ти си най-страхотният мъж! Сигурна съм, че ще бъдеш и най-страхотният татко. Сигурна съм, че в бъдеще ще имаш невероятна грижа към бъдещите близнаци, които ти толкоз доста се страхуваш да имаш! Но пък не се знае – може да станат и три “, с усмивка и доста обич ще се обърне Валерия към Евгени. Изключително прочувствена ще бъде срещата на музиканта с неговите родители, за които той е сбъдната фантазия. „ Преди да се роди Евгени, ние загубихме едно дете. Лекарите ни споделиха, че би трябвало да изчакаме преди да решим да имаме друго. Но Евгени се появи напълно ненадейно. Просто той е роден с шанс “, ще опишат Елена и Танко Генчеви тази събота (21 октомври) от 16:00 ч. по bTV. Те ще признаят, че доста желаят синът им към този момент да има свое дете, а най-вече им липсва времето дружно, въпреки той към този момент да живее в България.

С доста любов в „ Търси се… “ ще се включи за пръв път и братът на пианиста – Станислав Генчев, който от дълги години живее в Лондон. Той ще показа, че с изключение на прелестен брат, Евгени е и необикновен чичо. Световноизвестният пианист ще разкрие, че най-трудният миг в живота му е загубата на неговия дядо по време на Коронавирус пандемията. „ Дадох си време да пострадвам, само че по-късно трябваше да му разреша да си тръгне “, ще признае с горест Евгени пред Меги и Нели тази събота (21 октомври) от 16:00 ч. в „ Търси се… “ единствено по bTV.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР