Задушаващо ли е да си ти?“, пита Пиърс Морган. Да

...
Задушаващо ли е да си ти?“, пита Пиърс Морган. Да
Коментари Харесай

Роналдо се изповяда за Джорджина, за славата, за амбициите! Вярва само на 4 човека

Задушаващо ли е да си ти? “, пита Пиърс Морган. " Да си прочут е скучно “, дава отговор футболната легенда Кристиано Роналдо. 

Спортистът, който получава близо 530 хиляди евро на седмица като състезател на „ Ювентус “ възхити феновете със своето изявление за Морган. Въпреки славата, той се показа като един почтен и земен човек. 

" Знаеш ли какъв брой постоянно отвеждам децата си в парка? - пита Роналдо. - Нула. “

Футболистът признава, че първоначално славата му харесвала – да е на първа страница на вестниците, да го дават по малкия екран. Но след 15 години нещата не изглеждали толкоз фантастично.

" Искам малко усамотение, признава Кристиано. - През последните 10 години нямам никакво персонално пространство. Ако отида в парка с децата си, хората стартират да се обръщат и това тормози момчетата ми. Приятелката ми също е нервна. Аз съм обезпокоен. Когато си измежду хората, не можеш да си себе си. Скучно е. Искам още веднъж да съм свободен. “

Роналдо споделя още, че може да има вяра едвам на четирима индивида към себе си.

" Няма да кажа имена, тъй като не мисля, че ще е почтено. Но да, имам 100% религия единствено на 4 индивида. Този живот е подобен “, безапелационен е футболистът.

Макар Кристиано Роналдо постоянно да е считан за нахален от футболните почитатели, той е изцяло откровен по отношение на себе си. Признава, че е захласнат от мисълта за победа и има вяра, че най-силният му асистент е мозъка му.

" Обсебен съм от това да надвивам, да съм сполучлив. Работя за това. Само геният не е задоволителен. Пристрастен съм към успеха, към триумфа. Не преследвам върховете, те ме преследват “, декларира Роналдо. Той признава, че се тормози дали сина му ще има същият порив като него, откакто още от дребен е отглеждан измежду толкоз доста разкош. Според Кристиано той „ би трябвало да страда малко “, с цел да се появи същото предпочитание за триумф и у него.

" Ще го стимулирам, ще го бутам и единствено мога да се надявам, и да се апелирам, че ще стане като мен “, споделя футболиста.

Роналдо признава, че 2018 година била най-трудната в живота му, откакто Кетрин Майорга го упреква в обезчестяване. Той продължава да отхвърля обвиняванията.

" Те си играят с достолепието ти. Имаш жена, семейство, деца. Казах на майка си: " Успокой се. Познаваш сина си. Нищо няма да се случи. Но тя към този момент е стара. Беше мъчно “, споделя Кристиано пред Пиърс Морган.

" Тя ми оказа помощ толкоз доста. Разбира се, че съм влюбен! “, декларира Роналдо по отношение на приятелката си Джорджина. Той разкри, че възнамерява да се ожени за нея.

" Някой ден ще сме женени, да. Това е фантазията и на майка ми. Така че, един ден... Защо не? “, споделя футболистът, представен от dnes.bg.

В изявлението Роналдо споделя за доста неща от живота си – за своите 17 коли, които включват Бугати, Ферарита и Ролс Ройс, както и за една паметна вечер, с приятеля му Рикардо, в която се дегизирали с перуки „ като рок звезди “, с цел да влязат в клуб в Мадрид.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР