Задръствания от камиони, които чакат да преминат граничния пункт „Дунав

...
Задръствания от камиони, които чакат да преминат граничния пункт „Дунав
Коментари Харесай

Задръствания от камиони и леки коли блокираха пътя Русе - Силистра

Задръствания от камиони, които чакат да преминат граничния пункт „ Дунав мост “, и леки коли в посока към града, блокираха тази заран пътя Русе-Силистра. Това заяви кореспондентът на bTV в района.

Снимка: Емил Димитров

Наложи се екипи на „ Пътна полиция “ да отбиват придвижването от град Мартен към Русе през село Николово.

Снимка: Емил Димитров

До тапи се стигна поради огромния трафик на тежкотоварни коли, които са двойно повече от нормалното. Още от 4 часа сутринта полицията е почнала да ги стопира на Бяла, с цел да не получава скупчване в региона на моста, и да ги пропуща на порции към Русе.

Снимка: Емил Димитров

Опашката към граничния пункт тази заран беше над 10 км, а единствено през вчерашния ден са минали 2500 камиона. Причините са облекчените ограничения за прекосяване на границите и ремонтът на интернационалния път Е-79 край Мездра, заради което водачите, вместо да минат през „ Дунав мост 2 “ при Видин, избират да употребяват Русе-Гюргево.

Снимка: Емил Димитров

Полицията е присъединила още пет спомагателни екипа за контролиране на придвижването, подпомагане ще окажат и чиновници на ДАИ. Предстои да се вкара през днешния ден организация за потреблението на основания буферен паркинг по интернационалния бул. “България “, с цел да се разтовари пътя Русе - Силистра.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР