Задочният спор между режисьора Александър Морфов и PR-a на Народния

...
Задочният спор между режисьора Александър Морфов и PR-a на Народния
Коментари Харесай

И Владимир Карамазов се намеси в скандала между бившия PR на ДПС и Сашо Морфов

Задочният спор сред режисьора Александър Морфов и PR-a на Народния спектакъл Велислава Кръстева, някогашен дълготраен кадър на Движение за права и свободи, доближи и до актьорите.

Най-изненадващо в него се включи и Владимир Карамазов, който употребява профила си във Facebook, с цел да напише, че феновете не се интересуват кой тъкмо е в администрацията на театъра и е " пъклен жалко " те да бъдат ангажирани със създалата се обстановка.

Очевидно Карамазов засяга избухналия преди към седмица скандал, въпреки да не загатва поименно участниците. В края на октомври на вратата на кабинета на Кръстева се появиха надписи " Изчезвай " и " ПР на Движение за права и свободи ", а

В профила си във Facebook Карамазов се обръща към Велислав Минеков, като споделя, че за " следващ път " се срами от културния министър.

" И кое е по значимото? Актьорите на първия спектакъл в България да се усещат за първи път оценени финансово, да живеят по-добре и да могат да си гледат фамилиите или че в театъра е назначен човек, който има неугодно за някой хора минало. Не се приказва за всички други положителни неща, които се случват сега в Народния спектакъл ", написа артистът.

Според Карамазов Минеков не знае какви са същинските проблеми на актьорите и какво същина се случва в сферата. По думите му служебният министър е човек, който " желае да бъде важен и който изкуствено поддържа една вътрешна препирня ", която съгласно него напълно скоро ще се реши.

Вчера Кръстева разяснява задочно посредством Facebook профила си държанието на Морфов: " Кой си ти, който организираш обществен линч? Извършваш опит за гражданско ликвидиране? Някакво средновековно аутодафе? Клеймиш и се гавриш с някого, с който просто не си склонен, не го приемаш, и искаш да го изчезнеш!? ", бяха част от думите ѝ.

Кръстева е дългодишен PR на Движение за права и свободи. Тя беше зам.-министър на културата в кабинета Орешарски, когато титуляр на ведомството беше Петър Стоянович. Била е и депутат.

Миналата седмица и писателят Захари Карабашлиев подаде оставката си като основен драматург на " Иван Вазов ", като за причина уточни това, че името му е било споменавано неведнъж в подтекста на това, че една политическа фигура от управлението на дадена партия може да бъде „ уравновесена “ с друга такава, а той няма по какъв начин да се съгласи с това. Карабашлиев е основател на " Да, България ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР