Задният панел е в различни нюанси в зависимост от ъгъла

...
Задният панел е в различни нюанси в зависимост от ъгъла
Коментари Харесай

Нова тенденция: смартфони с преливащи се цветове

Задният панел е в разнообразни нюанси според от ъгъла на гледане

Huawei P20 Pro даде звук за нова наклонност с градиентни цветове при смарт телефоните

Винаги е забавно да се следят нови те трендове в промишлеността на смарт телефоните. Преди няколко години съвсем всички производители започнаха да конфигурират двойни камери в своите смарт телефони , а неотдавна всеобщата нервност се насочи към изрязаните в горната си част екрани.

С появяването на Huawei P20 Pro, вторият по величина производител в света освен предложи смарт телефона с най-хубавата камера сега, само че и неповторим градиентен (преливащ се) цвят. Задният панел на устройството прелива в разнообразни нюанси на цветовете, гледан от разнообразни ъгли.

Подобен градиентен цвят е налаган от разнообразни производители в последните няколко месеца. Примерът на Huawei бе последван от Ulefone с нейния модел T2 и от други играчи на пазара.
още по тематиката
Интересно е дали това изобретение ще стане трайна наклонност в промишлеността като цяло и, най-важното, дали водачите ще яхнат стилната вълна. Ще бъде много занимателно, в случай че новият iPhone също се предлага в градиентен цвят.

Връщайки се към Huawei P20 Pro, китайският производител не счита да спре дотук. Следващата седмица се чака компанията да показани два нови разновидността на градиентни цветове в този модел.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР