Задкулисието стои зад създаването на Продължаваме промяната (ПП), както и

...
Задкулисието стои зад създаването на Продължаваме промяната (ПП), както и
Коментари Харесай

Лозан Панов: "Задкулисието" стои зад създаването на "Продължаваме промяната", както и зад "Възраждане"

" Задкулисието " стои зад основаването на " Продължаваме промяната " (ПП), както и зад " Възраждане ". Това съобщи претендентът за президент на " Демократична България " на последните президентски избори Лозан Панов пред bTV.
 
Бившият ръководител на Върховния касационен съд (ВКС) изрази мнение, че неналичието на политическа поддръжка от дясната коалиция е главната причина за неуспеха на кандидатурата му.
 
" Цялото кредо на Демократична България беше обвързвано със правосъдната промяна и антимафиотския фронт. Те изпуснаха този фронт. Те изпуснаха и правосъдната промяна тъкмо сега, когато можеше да се осъществя. В този миг задкулисието съумя да сътвори два нови плана. Единият план е " Възраждане ", а другият е Политическа партия. Всъщност те съумяха да изземат от " Демократична България " главния фронт, който е антимафиотският фронт и правосъдната промяна ", съобщи Панов.
 
" Подкрепата на Демократична България аз персонално не я усетих. Нямаше нито един водач, който да застане и даже да разгласи номера на бюлетината ", посочи той. И посочи, че е получил помощ единствено от " дребна група запалянковци от ядрото на ДСБ " – една от партиите в Демократична България.
 
По думите му, няма нищо неприятно да бъде подсилен Румен Радев или да се направи коалиция с Българска социалистическа партия. " Въпросът е да бъдеш почтен с гласоподавателите. Когато не си почтен с гласоподавателите, отнасям се към Демократична България, това е резултатът, който може да бъде реализиран ", добави той.
 
Панов описа, че е получил предлагането да се включи в конкуренцията за " Дондуков " 2 единствено един ден преди старта й. " За един месец едно лице, което е неразпознаваемо за публиката, мъчно може да придобие тази известност, изключително в случай че приказва почтено и намерено, и не заобикаля тематиките, и не приказва с политически изказ ", разказа Панов себе си.
 
И добави, че е изненадал десните водачи, като се е съгласил да се кандидатира. " Нямаше поддръжка в хода на цялата акция. Те даже не познаваха претендента за вицепрезидент ", продължи той с рецензиите против тях.
 
По въпроса за възможни договаряния с ГЕРБ и Движение за права и свободи за държавно управление Панов разяснява, че президентът би трябвало да умее да хвърля мостове към всички, с цел да може да има ръководство - нещо, което е липсвало в предходните парламенти, и това е засилило рецесията. Той отхвърли да разяснява пределно слабите изборни резултати на Демократична България.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР