Задкулисието не се посвени да използва дори МВР като бухалка

...
Задкулисието не се посвени да използва дори МВР като бухалка
Коментари Харесай

Петър Илиев проговори и се опита да опровергае противниците си

„ Задкулисието не се посвени да употребява даже Министерство на вътрешните работи като бухалка в една мръсна “поръчка ” против един юрист, учител и свободен човек! Целта обаче е друга - да се унищожи последната вяра на хората за същинска смяна - политическият план, роден от Референдума - Има Такъв Народ. “ – Това написа Петър Илиев в профила си в обществената мрежа Twitter. Той е едно от знаковите лица, свързани с партия „ ИТН “. Повод за реакцията му почналата от страна на Министерство на вътрешните работи в издателство „ Нова звезда “. Целта е да се събере информация по отношение на негово научно издание, в което се твърди, че има пасажи, копирани от дисертацията на различен учител в Софийския университет.

В различен собствен коментар, Петър Илиев прибавя: 
 Тошко Йорданов се извини, че е разкрил неверен сигналоподател против Петър Илиев Тошко Йорданов се извини, че е " разкрил " неверен сигналоподател против Петър Илиев
Председателят на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов се извини в Twitter на един от посочените от него като сигна...

Пионките на статуквото се сменят, само че моделът работи безотказно, когато би трябвало да бъде сплескан някой неуместен, самостоятелен човек. За следващ път, НяКОЙ си седи (може би на Буджака или в някоя държавна институция) и взема решение орисите ни. С това не мога и не желая да се примиря! А вие?

Реакцията на юрист Илиев стана факт, откакто депутатът Тошко Йорданов обществено, че деятели близки до „ Демократична България “ са подали жалбите против Петър Илиев в Софийския университет.

Във Facebook, водачът на партия „ ИТН “ СлавиТрифонов предизвести, че ще разбере кой желае да „ съсипе “ кариерата и престижа на юриста Петър Илиев. Трифонов не скри, че приема инспекциите за плагиатство в книгата на Илиев като офанзива против него самия и цялата партия.
 Слави Трифонов: Разбрах посланието, аз ще се погрижа за Петър Илиев Слави Трифонов: Разбрах посланието, аз ще се погрижа за Петър Илиев
Лидерът на „ ИТН “ Станислав Трифонов направи нов коментар на профила си във Фейсбук  по мотив Петър Илиев,...

Срещу Петър Илиев, който беше претендент за вицепремиер и за министър на вътрешните работи и правораздаването в два неуспели проектокабинета на " ИТН ", тече инспекция за плагиатство в етичната комисия на Софийския университет " Св. Климент Охридски ". Проверката стартира, откакто във висшето учебно заведение бяха подадени три сигнала поради данните, че в книгата на Петър Илиев има близо 80 страници, копирани от дисертацията на различен учител - доцент Наталия Киселова. Вчера стана известно, че прокуратурата работи по сигнал за кражба на интелектуална благосъстоятелност, подаден от съдружие " Боец " при започване на август.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР