„Задкулисието не се посвени да използва дори МВР като бухалка

...
„Задкулисието не се посвени да използва дори МВР като бухалка
Коментари Харесай

Петър Илиев: Задкулисието използва МВР като бухалка в мръсна поръчка срещу свободен човек

„ Задкулисието не се посвени да употребява даже Министерство на вътрешните работи като бухалка в една мръсна “поръчка” против един юрист, учител и свободен човек! “ – това написа Петър Илиев в профила си в обществената мрежа Twitter. Той е едно от знаковите лица, свързани с партия „ ИТН “.

Повод за реакцията му почналата инспекция от страна на Министерство на вътрешните работи в издателство „ Нова звезда “. Целта е да се събере информация по отношение на негово научно издание, в което се твърди, че има пасажи, копирани от дисертацията на различен учител в Софийския университет.

Според Илиев, който бе и претендент за министър на Министерство на вътрешните работи в проекто-кабинета на Слави Трифонов, инспекцията цели да се унищожи „ последната вяра на хората за същинска смяна – политическият план, роден от Референдума – Има Такъв Народ “.

Реакцията на юрист Илиев стана факт, откакто депутатът Тошко Йорданов обществено разгласи, че деятели близки до „ Демократична България “ са подали жалбите против Петър Илиев в Софийския университет.

Вчера, във Facebook, водачът на партия „ ИТН “ Слави Трифонов предизвести, че ще разбере кой желае да „ съсипе “ кариерата и престижа на юриста Петър Илиев. Трифонов не скри, че приема инспекциите за плагиатство в книгата на Илиев като офанзива против него самия и цялата партия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР