Задигнала близо 16 000 лв. касиерка във взаимоспомагателна каса се

...
Задигнала близо 16 000 лв. касиерка във взаимоспомагателна каса се
Коментари Харесай

Касиерка задигна 16 бона, но се размина със затвора в Старозагорско

Задигнала близо 16 000 лева касиерка във взаимоспомагателна каса се размина с престой зад решетките, откакто състав на старозагорския областен съд я призна за отговорна в осъществяване на незаконното действие и я осъди на 16 месеца затвор, само че отсрочи осъществяването на наказването за период от три години.

Неосъжданата до скоро С.К. застана пред Темида по наказателно дело от общ темперамент за присвоени съзнателно от касата на ВСК " Движение " при старозагорската железопътна гара 15 810 лева за времето от 30 януари до 28 декември 2017 година.

Останала самотна след бракоразвод жена е протегнала ръка към касата общо 12 пъти, като си " вземала за персонални потребности " разнообразни суми в размер от 1 100 до 1 500 лева, като възнамерявала в къси периоди да ги възвърне, на по този начин и не го сторила до момента в който на края на година, при постоянна инспекция лъснала истината за натрупалата се огромна сума неналичия без оправдателни документи.

За условната присъда въздействие оказало чистото правосъдно минало на подсъдимата и готовността ѝ да върне парите.През идващите 24 месеца дамата няма да може да заема материално-отговорна или отчетническа служба. Присъдата предстои на обжалване пред окръжния съд в Стара Загора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР