“Задават се предсрочни избори. Ситуацията в страната не е добра,

...
“Задават се предсрочни избори. Ситуацията в страната не е добра,
Коментари Харесай

Стефан Янев: Предсрочни избори ще има

“Задават се предварителни избори. Ситуацията в страната не е добра, държавното управление не се оправя с рецесиите. Дори се налива масло в огъня за нови рецесии. В един миг всичко ще се струпа на гърба на жителите. В една коалиция би трябвало да има правила на взаимоотношение. Настоящата има правила, само че не ги знам какви са. Вярвах, че ще има пресечна точка и ще се съблюдава съдружното споразумение”. Това съобщи за “Офанзива” Стефан Янев, някогашен длъжностен министър ръководители водач на партия “Български възход”, написа Novini.bg.

По думите му на кардинална основа може да се търси взаимоотношение с всички парламентарни партии. “Гражданите когато стачкуват би трябвало да го вършат под българските флагове, да не веем непознати знамена”, прикани Янев. И посочи, че България няма по какъв начин да бъде неутрална, тъй като е част от НАТО и Европейски Съюз. “Членството ни в НАТО носи групова сигурност и икономисва пари за сигурност и отбрана”, акцентира той.

Според него в армията има устави на държание, само че в политиката има морал. “По време на енергийна рецесия би трябвало да се слушат мненията на експерти и на бизнеса, по този начин направихме до момента в който бях министър председател. Спестихме на бизнеса 300 млн. лева”, напомни Янев. И добави, че всяка една обстановка, носеща енергийна сигурност, е допустима.

“При заплащането на Русия става дума за превалутиране, става дума за бизнес метод. Министър-председателят делегира пълномощия, това не е негова политика, а на държавната компания. Търси се политическо говорене по тематиката. Решението на Русия, че сме неприятелска страна е тяхно право като суверенна страна”, разяснява водачът на “Български възход”.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР