Задават се на хоризонта поредните, шести, ненужни, предсрочни парламентарни избори.

...
Задават се на хоризонта поредните, шести, ненужни, предсрочни парламентарни избори.
Коментари Харесай

Карадайъ: Задават се на хоризонта поредните, шести, ненужни избори

Задават се на хоризонта следващите, шести, ненужни, предварителни парламентарни избори. Кой печели от тази обстановка - в България и на Балканите? Това попита ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на форума " Европейски Съюз се среща с Балканите " (EU Мeets the Balkans), който се организира през днешния ден в София, съобщи

По думите му, в случай че създадем разбор на изборните резултати, само евроскептиците усилват своята поддръжка.

Независимо, че сме членове на Европейски Съюз, ние в България даваме ли си сметка в каква обстановка се намираме и в какво състояние се намираме и то навръх база евроатлантическите полезности - полезностите, които ни заведоха да бъдем членове на Европейски Съюз и НАТО, попита Карадайъ. Той означи, че за последните две години страната ни организира пет пъти избори за парламент. България стана една политически несигурна, нестабилна страна в района, вместо да бъде образец за другите страни, уточни водачът на Движение за права и свободи.

Според Карадайъ пътят на европейската интеграция на страните от района би трябвало да се извърви бързо. Когато войната тропа на вратата и виждаме експанзията на Русия в Украйна, тогава се сещаме какъв брой е скъп мирът. А преди да я забележим - войната, ние приказваме за нея като нещо, което надали не няма по какъв начин да се случи, разяснява той.

По думите му дългото очакване води до отмалялост, отчаяние и съмнение, освен в политиците, а и в жителите. Това би трябвало да се има поради от Европа, само че самите страни от Балканите би трябвало да знаят, че участието в Европейски Съюз не е подарък - това са избрани критерии, избран път, който би трябвало да се извърви, съобщи Карадайъ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР