Задаващото се отхвърляне на правителство на Има такъв народ ще

...
Задаващото се отхвърляне на правителство на Има такъв народ ще
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Партиите на протеста превърнаха Трифонов в по-голям враг от Борисов

" Задаващото се отменяне на държавно управление на " ИТН " ще е неуспех освен за хората на Слави Трифонов, а и за така наречен партии на митинга.

Те оставят усещането, че са способни да бъдат единствено деструктивна съпротива, която обаче не е способна да взе участие в ръководството.
 Журналист: Борисов от ден на ден замязва на карикатурите си, нарисувани от Чавдар Николов Журналист: Борисов от ден на ден замязва на карикатурите си, нарисувани от Чавдар Николов
" Борисов се появи няколко пъти в новините, все по-набъбнал, като напомпан. Все повече замязва на карикатурите си, нарисувани от Чав...

Илюзии са, че някой от " ИТН ", като си изпуснал нервите и се карал по малкия екран, това било невиждан гаф и край. Да си спомнят Тръмп - пристигна на власт карайки се непрестанно с публицисти и в спор с всички медии, плувайки против течението, като победи най-голямата политическа фамилия на републиканците в предварителни избори, след това и най-голямата политическа фамилия на демократите. И ръководи по този начин, на нож с всички медии и в битка с институциите ", журналистът Иван Бакалов в обява в обществените мрежи. И добави:

" Но да не се пренасяме оттатък океана. С всичките му простотии, гафове и корупционни кавги Борисов имаше висока поддръжка години наред. Да, двата му последни кабинета бяха с патерици (едната беше историческия компромис на насипно десните, които в този момент са в ДБ). Но в случай че нямаше висока поддръжка, нямаше да ръководи 10 години.

Сега изгежда по този начин, като че ли Слави Трифонов е по-голям зложелател на партиите на митинга от самия Борисов....Същевременно се сипят обвинявания, че " ИТН " били задкулисие с Движение за права и свободи, ГЕРБ, мафия. Това го споделят в прав текст примерно Мая Манолова, щом застане пред микрофон. И т. н.

От Има Такъв Народ не може да се чака да се държи като естествена партия, само че другите така наречен партии не устояха изпита по политика.
 Иван Бакалов с фрапантен образец от автомагистрала Тракия: В България няма ред, коли карат в насрещното Иван Бакалов с фрапантен образец от автомагистрала Тракия: В България няма ред, коли карат в насрещното
Made in BG. Магистрала " Тракия " през днешния ден. Коли карат в насрещното в спешната лента в посока Бургас, тъй като имало тапи по 20 км. В Българ...

Сега им остава да работят в Народното събрание с ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. Дори и в идващ парламент, след нови избори ", добави той.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР