Задаващите се топли дни носят със себе си блян за

...
Задаващите се топли дни носят със себе си блян за
Коментари Харесай

Време за четене: „Три дни във Флоренция“ ни отвежда на мечтано пътешествие

Задаващите се топли дни носят със себе си идеал за пътешествия към най-романтичните дестинации в света. А какво по-хубаво от почивка във Флоренция , която може да промени живота на жена, почнала да губи религия в фантазиите си? Романът „ Три дни във Флоренция “ от Криси Манби излиза на български, с цел да предложи на читателите дръзновен и занимателен образец за това какъв брой цветен и необятен може да е светът . Книгата със знака на изд. „ Кръг “ към този момент е в книжарниците в превод на Анелия Данилова и с корица на Таня Минчева от Kontur Creative.

Ден след ден Кати Къридж – героинята в тази вдъхновяваща история, затъва от ден на ден в битовото всекидневие и се пита дали фантазиите ѝ не са вечно погубени. Но в необичаен момент на благополучие с приятеля ѝ Нийл са поканени на женитба край италианския град Флоренция , където тя постоянно е желала да иде. Може би най-сетне се задават хубави дни, въпреки и единствено няколко на брой, и този път те няма да са помрачени от капризните деца на половинката ѝ… или от цялото му отвратително семейство.

Но ваканцията доста бързо се оказва истински призрачен сън, чийто измамлив край е неточност с полетите навръщане. Кати остава на флорентинското летище напълно сама и макар негодуванието на Нийл взема решение да се възползва от снадки си престой по най-хубавия метод.

За героинята на Криси Манби ще последват няколко незабравими дни под тосканското слънце , а тя самата, все по-одухотворена, ще стартира да премисля житейски решения, които е вземала през годините. С помощта на благо локално семейство, което я приютява и обгръща с колорита си, Кати ще проумее какъв брой прелестен може да е светът – стига да си задоволително самоуверен да се впуснеш в него .

„ Романите на Криси Манби са съвършени за ваканцията “ , пишат от  „ Гламър “ в отзива си за „ Три дни във Флоренция “ и не бъркат. Книгите на писателката непроменяемо оглавяват класациите за бестселъри, а хилядите високи оценки за тях в уеб страницата Goodreads удостоверяват незабравимото читателско преживяване .

Криси Манби е английска писателка със 17 романа зад тила си. Чрез остроумието и хумора си тя съумява да съобщи множеството си и разнородни тематики и хрумвания в налична и ясна форма, което с времето я подрежда измежду най-обичаните създатели от жанра на сантименталните комедии .

 книга Кръг Издателство Кръг

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР