Задавани са били шокиращи въпроси в анкета за деца, посещаващи

...
Задавани са били шокиращи въпроси в анкета за деца, посещаващи
Коментари Харесай

Скандал: Анкета с шокиращи въпроси попълват ученици в Битоля

Задавани са били шокиращи въпроси в анкета за деца, посещаващи главно учебно заведение в Битоля, като да вземем за пример: Снимали ли сте сцена със полово наличие в съблекалня или тоалетна и разгласили ли сте я в интернет?; Имали ли сте секс с хора, по-стари от вас?; Колко печелят родителите ви?; Алкохолици ли са твоите родители?, заяви македонската TВ 24.

Това съобщи за малкия екран председателката на Съвета на родителите от ОУ „ Климент Охридски “ в Битоля.
 Проф. Денков персонално се включи в екип за търсене на отпаднали възпитаници Проф. Денков персонално се включи в екип за търсене на отпаднали възпитаници
За три седмици от началото на образователната година екипите за обсег в просветителната система в цялата страна са посетили 9250 фамилии, ч...

Тя споделя, че преди този момент от родителите било поискано да дадат единодушието си за изследването, само че то им било показано като въпросник за насилието в учебно заведение. След като някои от учениците споделили наличието на въпросите, родителите поискали информация за изследванията, само че учебното заведение отказало да даде такава.

Според родители сходни въпроси са несъответствуващи за деца на тази възраст. Училището удостоверява, че е извършено изследване за принуждение от страна на връстници, само че отхвърля, че в него са употребявани въпроси по отношение на половата интензивност с възрастни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР