Задава се протест срещу новия шеф на Столичен инспекторат Ивайло

...
Задава се протест срещу новия шеф на Столичен инспекторат Ивайло
Коментари Харесай

Организират протест срещу новия шеф на Столичен инспекторат

Задава се митинг против новия началник на Столичен инспекторат Ивайло Иванов. Той се провежда от Групово дело " Боец ", Методи Лалов и Камен Добрев, оповестяват от novini.bg. Датата е 8 октомври, петък, от 12.30 ч. Мястото е пред Общината. Демонстрацията ще бъде под надслова " Вън каскетите от общината ".

Това е следващият скандал, който се заформи към Столичната община. След оставката на ръководителят на Столичния общински съвет (СОС) - Елен Герджиков, в този момент назря напрежението към назначението на Ивайло Иванов за шеф на Столичния инспекторат.

Бившият основен секретар на Министерство на вътрешните работи беше отхвърлен от служебното държавно управление през май месец тази година. Един от претекстовете за това беше полицейското принуждение по време на антиправителствените митинги през 2021 година Самият Иванов счита, че той и сътрудниците му са опазили дневния ред при сериозна конюнктура. Бившият главсек дефинира тогава отстраняването си като политическо.

След новината, че той ще оглави Столичния инспекторат имаше остра реакция от групите на " Демократична България " и " Спаси София " в СОС.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР