Задава се поредната изненада в екипа на БНТ. Обичаната тв

...
Задава се поредната изненада в екипа на БНТ. Обичаната тв
Коментари Харесай

Изненада в БНТ: Обичана водеща се връща на екран с изцяло н...

Задава се следващата изненада в екипа на Българска национална телевизия. Обичаната тв говорителка Радина Червенова се отдръпна от ефира ненадейно през 2018 година Първоначално слуховете свързваха напускането ѝ от Българска национална телевизия със свадите към мъжа ѝ Коко Каменаров, който бе уволнен от директорския пост на държавната медия поради шофиране в нетрезво положение и заменен от Емил Кошлуков. По-късно обаче стана ясно, че в действителност подлото заболяване, което Радина пребори, я е принудило да приключи работа няколко години преди публично да се пенсионира, написа Ретро.



„ Не знаех, че това ще бъде последният ми ефир. Всъщност никой в студиото не знаеше. Може би по този начин е трябвало да стане, с цел да се върна някой ден… “, споделя телевизионната звезда, намеквайки, че още веднъж е подготвена да изгрее на екрана. Този път обаче новинарката мечтаела да води свое лично, по-светски настроено предаване и сега водела договаряния с малкия екран майка. Именно по тази причина Радина постоянно наминавала към постройката на „ Сан Стефано “ 29. В момента журналистката признава, че е здрава и се усеща добре. Тя бе диагностицирана и оперирана от рак на гърдата, само че съумя да надвие жестоката диагноза, без да се оплаква обществено за кошмара, през който минала. Шокът от заболяването съответства и с някои драми в персоналния ѝ живот. От година насам се приказва, че със брачна половинка ѝ Коко Каменаров, който тя назовава „ огромната ми обич “, са пред бракоразвод. Те към този момент един път се разделиха поради аферата на Каменаров със сестрата близначка на Гергана Паси – Михаела, само че след това си дадоха втори късмет.

Въпреки че от началото на 2021 година Радина е публично пенсионерка, тя имала сила, с цел да работи. „ Искам да довърша започнатото… Кариерата ми да има логически край “, споделя обичаната звезда. Тя е измежду дребното звезди, съумели да заловен тавана на пенсиите. Това се дължало на дългогодишния ѝ стаж в Българска национална телевизия и на крупната заплата, на която се осигурявала в последното десетилетие. Според осведомени изцяло променената образно фаворитка на феновете имала предложения и от други частни медии, само че не желала да изневерява на националната телевизия, която приема за собствен втори дом.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР