Задържаният за катастрофата пред КАТ – Пловдив Александър Паталенски страдал

...
Задържаният за катастрофата пред КАТ – Пловдив Александър Паталенски страдал
Коментари Харесай

Паталенски, задържан за екшъна пред КАТ, опитал да се хвърли от прозореца на ареста СНИМКИ

Задържаният за злополуката пред КАТ – Пловдив Александър Паталенски страдал от психологично заболяване, това разгласи юристът му Боян Цонев. В момента се гледа мярката на несъответстващия водач, който за малко да премаже служители на реда пред КАТ – Пловдив.

Защитникът на Паталенски изиска съдебнопсихиатрична експертиза за доказателство, тъй като неговият клиент страда от психологично заболяване и не може да обитава в ареста. Според Цонев има подозрения за психологично разстройство, написа

След задържането му в Трето районно управление (на МВР) той се е опитал да се хвърли от прозореца, само че поради бързата реакция на юрист Чавдар Манев, не се е стигнало до случай. Обвиняемият страдал от би полярно разстройство, сподели още юристът на Паталенски.

Прокурорът съобщи, че намира за безпричинно настояването на отбраната на обвинения за психиатрична експертиза.



„ От момента, в който беше притеглен като обвинен, неотложно му беше извикана здравна помощ. Впоследствие, персонално по мое предписание, му е указана всякаква здравна помощ и липсват доказателства за каквото и да било психологично заболяване”, съобщи прокурорът.

В последна сметка съдът не почете настояването на юрист Цонев за назначение на психиатрична експертиза.

Така бе даден ход на делото всъщност. Според прокурора Паталенски може да се укрие и да извърши друго действие, тъй като неведнъж е нарушавал разпоредбите за придвижване по пътищата.

„ Искам да се извиня на всички наранени. Бях под въздействието на доста мощни любовни страсти. Съжалявам за случилото се. Един момент заплеснатост поставя завършек на живота. Щеше да бъде най-щастливата седмица в живота ми, а се трансформира в най-кошмарната. Наистина пострадвам от психологично разстройство. Ние вървим на изток вместо на запад”, сподели Паталенски.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР