Задържаният за грабежа на банка в Дупница е бивш служител

...
Задържаният за грабежа на банка в Дупница е бивш служител
Коментари Харесай

Банковият обирджия в Дупница - ексченге и син на общински съ...

Задържаният за грабежа на банка в Дупница е някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи и наследник на общински консултант от града, заяви Нова тв. Той е напуснал редиците на Министерство на вътрешните работи единствено преди година.

По-рано през днешния ден задържаният нахлу с револвер в банков клон в града и отмъкна дребна сума пари.

Преди да избере къде тъкмо да работи, мъжът е обиколил няколко банки в центъра на Дупница. Попаднал в клон, в който няма въоръжена защита и щом забелязал това, извадил револвер.

„ Успял да влезе в помещението, където е касата, като е блъснал и блъснал служителката. Тя обаче го е заключила в касата и той по-късно употребявал оръжие, с цел да напусне помещението”, изясни Анета Стоева от Районната прокуратура.

Мъжът е избягал от банката, минавайки около детска площадка и се отправил към градската градина.

„ Подгонили са го някакви момчета. След това са пристигнали и полицаи”, сподели Росен Димитров, управител на охранителната компания.

Мъжът е арестуван 2 часа след обира в поляна край един от кварталите в Дупница. А от полицията подчертаха смелостта на служителката, заключила мъжа при касата. „ Изключително смела постъпка. Поздравявам я, справила се е добре със ситуацията”, сподели Михаил Джаджаров от РПУ – Дупница.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР