Задържаният у нас мъж, издирван от Интерпол, който е член

...
Задържаният у нас мъж, издирван от Интерпол, който е член
Коментари Харесай

Задържаният у нас мароканец бил привърженик на ИДИЛ


Задържаният у нас мъж, търсен от Интерпол, който е член на ИДИЛ, е същинско чудовище на терористичната формация. Това стана ясно от думите на говорителката на прокуратурата Румяна Арнаудова в ефира на "Нова телевизия ".

Любопитното е, че мароканецът, който е търсен от управляващите в родината си, е бил арестуван още на 13 януари. Тогава той е опитал да влезе незаконно у нас дружно с 26 сирийски бежанци. Имал е желание единствено да мине през страната ни и да се насочи към Централна или Западна Европа.

Притежавал е пет разнообразни документа, до един подправени, като единствено той не е изискал статут на емигрант, всички останали са желали.

Издирван е от мароканските служби, като е обвинен за закононарушения, за които, съгласно техния закон, се плануват 30 години затвор. Става дума за сформиране на група за подготовка и осъществяване на терористични дейности, всеобщо принуждаване към терористична група и други. Той е извънредно рисков. На 5 и 6 февруари са разпитани двама негови съратниции, които са го показали като доста предан член на ИДИЛ. Терористичната организация е употребила уменията му като монтьор, носел е колани за самовзривяване в Мароко, боравел е с всевъзможни оръжия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР